Mati18 Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 Siema :) Mam problem nie moge podkrecic swojego procka. gdy zmieniam mu magistrale to po ponownym uruchomieniu kompa mam czarny ekran a procek wraca do postaci pierwotnej. do sie cos z tym zrobic??????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajmon3 Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 tak zmienic procka :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 tak zmienic procka :DA potem j.e.b.n.a.c. sie w leb, ze nie wzielo sie czegos innego pod uwage przy podkrecaniu nowego proca. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati18 Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 Kurde nie pytam sie czy mam kupowac nowego procka tylko czy uda sie go jakos podkrecic (ominac blokade) jesli tak to w jakis posob. kurde czy to tak trudno zozumiec pytanie.... :?: :?: :!: :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 :?: a trudno poszukać :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 http://forum.purepc.pl/search.php Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AK47 Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 No z tymi celeronami nie jest tak źle. Ja swojego wykręciłem na 1,9. Po 5godzinach grania wszystko w porządku. Proc leci o dziwo na niestandardowym napięciu 1,71V! Już niedługo kupię płyte Gigabyta 8SQ800 nonUltra na SiS655, do tego zapodam dwa kingstonki hiperX333 256mb i to będzie już prawie koniec modernizacji mojego kompa na co najmniej pół roku(brak $). Zapomniałbym, dokupię jeszcze zasiłkę chiefteca za 200zł(nówka). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daleth Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=30373 --> poczytaj :) moze to i twoj problem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...