MaziFTW Opublikowano 11 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2009 Czołem Potrzebuje płyte pod config AMD Athlon 6000+ GeForce'a 9600GT 2x2 GB GoodRam 800mhz Osobiście wypatrzyłem Takie coś lub Takie które będzie się bardziej nadawała ? a może jakaś inna jest warta polecenia ? budżet 150 zł I nie musi być koniecznie nowa bo chce na niej przelecieć 2-3 miesiące a potem kupić lepszą pod AM3 Za wszystkie propozycje z góry dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 11 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2009 (edytowane) Hmm, skoro ma to być płyta przejściowa to poszukaj Abita KN9. Powinieneś dorwać ją w cenie do 100zł, trzeba się tylko rozejrzeć. Chodzi mi o KN9 bez żadnych dopisków, czyli najlepsze mobo na AM2 (nf4). Edytowane 11 Grudnia 2009 przez NeoMagNeT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 11 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2009 Osobiście wypatrzyłem Takie cośjest pod s.939. Może i propozycja NeoMagNeT była swego czasu dobrą płyta to teraz lepiej brać coś co obsługuje am2+. Ponadto nf4 to powszechnie ceniona grzałka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 12 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2009 Ale jak płyta ma być tylko na 2-3 miesiące to po co ma dopłacać do AM2+ skoro będzie wymieniał na AM3?? Co mu da AM2+ przy K8?? Nic, dlatego poleciłem zwykłe mobo AM2, ale za to tanie i bardzo dobre. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...