tOmki Opublikowano 11 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2009 witam, muszę wymienić dysk w moim t42, chciałbym coś większego ale nie mogę znaleźć informacji jaka pojemność dysku może obsłużyć laptop. oficjalnie to na pewno 80GB, gdzieś w necie znajduję info że i 120 GB pójdzie, ale co z większymi dyskami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuckyLuke41 Opublikowano 14 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2009 (edytowane) witam, muszę wymienić dysk w moim t42, chciałbym coś większego ale nie mogę znaleźć informacji jaka pojemność dysku może obsłużyć laptop. oficjalnie to na pewno 80GB, gdzieś w necie znajduję info że i 120 GB pójdzie, ale co z większymi dyskami. Witam, T4x napewno obsługuje tez 160Gb, sam taki posiada ( w T41 ). chyba gdzies jeszcze czytalem o 250Gb ale nie jestem na 100% pewien. Pozdr. ps. Jakbyś miał jakieś problemy z tym lapkiem to pisz :wink: Pozdr. Edytowane 14 Grudnia 2009 przez luckyluke26 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tOmki Opublikowano 17 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2009 Dzięki za info W sumie zamówiłem Seagate 120GB, na dniach powinien przyjść. Pewnie będzie śmigał :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuckyLuke41 Opublikowano 17 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2009 Dzięki za info W sumie zamówiłem Seagate 120GB, na dniach powinien przyjść. Pewnie będzie śmigał :] Elo, bedzie napewno śmigał system Antywtrzasowy tez bedzie dzialac tylko szkoda ze nie mozna przeniesc ukrytej partycji z oryginalnego dysku IBM na nowy dysk :angry: A i Windows 7 tez dobrze pracuje na tym lapku ze sterownikami nie ma problemu :) Pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tOmki Opublikowano 18 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2009 ukrytej partycji już dawno się pozbyłem. przed chwila włożyłem dysk (120GB) do kieszeni, którą montuję się w miejsce CD/DVD i działa bez problemu. może teraz spróbuję siódemkę zainstalować :D bo wcześniej na 60GB nie miało to sensu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...