przemn2 Opublikowano 12 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2009 Która z tych gier jest lepsza w trybie multiplayer? Czy to jest to samo jeżeli chodzi o multi? Gra ma być na prezent.Przyszły obdarowany lata do kolegi i gra u niego w multi w zwykłego Crysisa ale napatoczył się Warhead i może wnosi coś nowego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jang Opublikowano 12 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2009 Multiplayer lepszy w warhead, automatycznie zainstalować sie powinien patch 1.5. Multiplayer-y roznia sie. Co do single to lepszy pierwszy crysis:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shooter Opublikowano 12 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2009 Dla mnie lepszy Warhead jako Single Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemn2 Opublikowano 12 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2009 Chłopakowi zależy na multi.Podobno w Warhead jest druga płyta z Crysis Wars jako osobny dodatek tylko do multi.Skoro Warhead ma lepsze multi to może to mu kupię. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jang Opublikowano 12 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2009 Fakt, są dwie płyty. Teraz i tak wszyscy(jakieś98%) siedza na warhead więc nie ma sie co zastanawiać :) Bierz warhead :) Mam obydwa Crysis-y. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemn2 Opublikowano 12 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2009 Sru biorę Warhead. Danke towarzysze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 12 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2009 Ja niedawno sprawiłem sobie do kolekcji crysisa + warhead za 55zł z wysyłką - allegro. ;) Tak jak mówią koledzy wyżej jest oddzielna płyta z wersją robioną specjalnie do multi przez inną załogę niż singla. Warto przejść jeszcze raz podstawkę z takim oto modem - click A wracając do pytania to inwestuj w warhead, dostaniesz crysis wars gratis. ps. gierka ma już trochę czasu a wymiata wszystko co wychodzi obecnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 12 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2009 (edytowane) Warto przejść jeszcze raz podstawkę z takim oto modem - click Poza tematem zupełnie ale nawiązując do mod'a... http://www.facepunch.com/showthread.php?t=714112 (Kilka fotek wygląda rewelacyjnie.) ... ma znaczenie wersja dx? Ten sam efekt na xp czy vista? Edytowane 12 Grudnia 2009 przez qqrydza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 12 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2009 Odpalałem na dx9 i wyglądało olśniewająco. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 13 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2009 (edytowane) A jak chodzi ? ;d Graficzna ta gra zjada wszystko bez dwóch zdań (i chyba jeszcze będzie przez długo dzięki modom). Mi się w niej bardzo podoba nansuit ;). Edytowane 13 Grudnia 2009 przez yuucOm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 13 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2009 Aż tak dużego spadku nie ma na moim sprzęcie względem org wersji, na lepszym powinno śmigać bez ciśnień. Btw to jest mod tylko do crysisa podstawki, nie warhead. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...