ZONK000 OC Opublikowano 12 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2009 Witam i sorry jeśli nie ten dział, do rzeczy. Od dziś jestem (nie bardzo) szczęśliwym posiadaczem internetu Play Online. Problem jest taki że co chwilę 5-10 minut wiesza mi się system, tak że pomaga jedynie odłączenie zasilania. Wyrzuciłem oprogramowanie Play Online i połączyłem się bezpośrednio z systemu Windows i dalej to samo. Na Googlach wyczytałem że parę osób miało ten sam problem i jednemu z nich pomogło (chyba trzecie) przeinstalowanie systemu, konkretnego rozwiązania brak :angry: Komputer to Lenovo G550, system oryginalny Windows 7 32bitowy. Ktoś także pisał że pod XP nie było tego problemu a zejścia na stary system nie biorę pod uwagę. Wina modemu samego w sobie także nie jest bo ktoś mówił że testował znajomego modem i to samo było. Jeśli ktoś miał taki sam problem proszę o radę bo umowa podpisana a w sklepie znając życie będą się bronić rękami i nogami że to wina mojego systemu, sprzętu bo u nich działa dobrze... :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZONK000 OC Opublikowano 14 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2009 Zainstalowałem Viste, zero zawiech. Sprawdziłem datę sterowników i jest to lipiec 2008 :angry: nie widzę nigdzie nowszych do ściągnięcia. Napiszcie czy Wam Play Online działa na Windows 7 bezproblemowo, i jeśli by się wam trafiły drivery do tego modemu trochę bardziej na czasie... Zależy mi na Win 7 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jsztram Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2009 położyłem na starym lapku aristo windowsa 7 i o dziwo ale sie nie wiesza.. jutro jeszcze będę testował, dam znać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZONK000 OC Opublikowano 17 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2010 Wygląda na to że problem rozwiązany, odinstalowany AVG 9 i zero zawiech. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...