prze Opublikowano 12 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2009 Jak wrażenia? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prze Opublikowano 13 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2009 No wiecie co? Żeby tak nikt na całym forum? Co za nietakt! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jauhis Opublikowano 13 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2009 Nie znam tego zespolu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberek Opublikowano 13 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2009 Od czasu do czasu snookera lubię obejrzeć :) Ale tego pojedynku niestety nie widziałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Ran'dall_ Opublikowano 13 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2009 Ja oglądałem, hmmm poprostu piękna gra OSullivana i Higginsa. Z 8:2 zremisowac na 8;8 to mistrzostwo , szkoda ze przegral O'S ostatecznie. pzdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prze Opublikowano 13 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2009 (edytowane) Ja oglądałem, hmmm poprostu piękna gra OSullivana i Higginsa. Z 8:2 zremisowac na 8;8 to mistrzostwo , szkoda ze przegral O'S ostatecznie. pzdr. Było co oglądać. Końcówka troszkę rozczarowała, ale nie pamiętam, żebym kiedykolwiek ostatniego framea oglądał na stojąco. Edytowane 13 Grudnia 2009 przez prze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 18 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2009 Mecz faktycznie był super, rozczarował mnie za to finał. Wiadomo że nikt nie będzie w finale szalał i ryzykował niepotrzebnie, ale tam już chyba było do przesady taktyki. Ile było setek w całym meczu? Bo pamiętam jedną. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...