KitKat Opublikowano 8 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2010 A masz aktualną wersję? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RazorBMW Opublikowano 9 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2010 A masz aktualną wersję?Xfire robi sam aktualizacje po zalogowaniu w razie czego, więc... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KitKat Opublikowano 9 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2010 Xfire robi sam aktualizacje po zalogowaniu w razie czego, więc... ;) No tak, faktycznie. Z ciekawości sprawdziłem, czy da się to wyłączyć na szybko, ale nie znalazłem takowej opcji w opcjach. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasior500 Opublikowano 10 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2010 Chwilę pograłem w Sacreda, Legend i Dungeon Siege i w jednej z nich dało się zrobić screena (nie wysłałem go na serwer), więc faktycznie musi być coś po stronie gierek. Chyba, że support xfire nie jest pełny.Zobacz w opcjach jakie DX masz wybrane przy Dircie (jeśli jest możliwość wyboru, ale być powinna, tak jak w crysis), czy jest takie same, w jakim odpala się gra. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SubMaFioZo. Opublikowano 10 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2010 http://www.xfire.com/profile/swmafiozo/ skromny profil - LOL :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 5 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2011 Jakiś czas temu Xfire na HTPC przestał mi pokazywać szczegóły w oknie widocznym na stronie, zawsze była tam lista zainstalowanych gier i ostanie czynności. Na kompie do gier wszystko jest ok. Nic nie zmieniałem, samo sie tak zrobiło, i nie wiem jak to naprawić. Odinstalowałem nawet całkowicie Xfire usuwając katalogi, w rejestrze nic znalazłem nic istotnego. Wkurza mnie to, może ktoś miał taki problem i go rozwiązał? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...