Skocz do zawartości
watcheer

Co Wybrac?

Rekomendowane odpowiedzi

Co wy tak za tymi Radeonami :D Nadal sie pytam jak wypada przy 4770 i 4850 gts 250 :)

A ja mam wrażenie, że tylko szukasz powodu, dla którego mógłbyś wykluczyć HD4770... Po prostu czekasz na kogoś, kto napisze: Tak, bierz GTS 250, jest sporo lepszy. Nie wiem, czy świadomie, czy nieświadomie.

Zrozum - HD4770 to najlepszy wybór w tej cenie. Dodatkowo pobiera sporo mniej prądu i to jest główny argument za, jako że zasilacz ma być tani i słaby, jeśli chodzi o moc.

Edytowane przez Gi3r3k

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co wy tak za tymi Radeonami :D Nadal sie pytam jak wypada przy 4770 i 4850 gts 250 :)

Karty są porównywalne, HD4770 ma wydajnośc podobną, odrobinę niższą od HD4850, ten znowu jest niemale identycznie ydajny jak GTS 250 (raz jeden szybszy, raz drugi). Zresztą poczytaj testy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wlasnie co do OC tego 4770, czy mozna to robic przez jakis program dolaczony od producenta i czy duzo wzrasta pobor mocy, czy trzeba sie bawic w cos wiecej niz tylko krecenie zegarow? I jak duzo krecic aby osiagnac pulap 4850 czy gts250 ?

Marians usunalem bo 2x to samo napisalem nie wyswietlilo mi ze wczesniej dodalo ;d zreszta tresc byla taka sama. A co do tego czy szukam kogos kto tak napsize to tak nie jest, czytalem testy ale wiadomo chce wiedziec dokladnie co i jak :) Dzieki za odpowiedzi mysle ze swoja grafike sprzedam za jakas normalna cene i kupie tego 4770 ktorego pobor mocy w stresie jest yyy no co by nie mowic malutki nawet w proownaniu do tego radeona co mam teraz:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi