benek Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 tylko nie pospadajcie z krzesel :twisted: http://www.komplett.ie/k/k.asp?ck=1&r=1&ac...atID=24&GrpID=1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 juz zamowilem :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 JA też, w dodatku 2 sztuki :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 cosik tani przecie miał kosztowac 500 euro a nie 1k BTW ati juz odpowiedzialo na szajsixa wypuscili radka 9800pro z 256 ddrII Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klocu Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 jasne :lol: 915 euro :D jasne BTW chiekawe jakie chłodzenie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 ta dobre, ale r9800 niestety bije go z latwoscia.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 e tam. ja nie chce. za szybki dla mnie ;) :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 Ja mogę go kupić ......ale za 1/10 ceny :P No co- wkońcu NVIDIA ma najszybszą kartę grafiki- a ch... że kosztuje tyle- ważny jest prestiż......tylko kogo z nas to obchodzi?! PS- już widze miny tych, co kupili 5800/Ultra za okazyjne 2000-2500 zł :D Hehehe :P I co panowie? Macie przestarzały sprzęt :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 ja zamówiłem całą cięzarówke tych fx otwieram z nimi sklep :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mareczek Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 ta dobre, ale r9800 niestety bije go z latwoscia.... Z łatwością to on dostaje po [gluteus maximus], a przynajniej w Doom 3 i to straszliwie. Osiągnął niecałe 10fps, a GF 5900 ponad 80fps. http://www.hardocp.com/article.html?art=NDc0LDE=) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 kurcze musze sobie ich kupic tak ze trzy cztery tysiące. Powyciągam z nich procesorki i takimi kafelkami wykafluję kibelek :), łazienkę mam w p4 HT :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 ta dobre, ale r9800 niestety bije go z latwoscia.... Z łatwością to on dostaje po <font color="#FF0000">[ciach!]</font>, a przynajniej w Doom 3 i to straszliwie. Osiągnął niecałe 10fps, a GF 5900 ponad 80fps.http://www.hardocp.com/article.html?art=NDc0LDE=) Jaaaasne - czytaj i opieraj sie o wyniki z HARDOCP ;) a w zimie w kapciach wylądujesz. Tak się nieszczęśliwie składa, że facet który założył tą witrynę wyleciał z tomshardware, za podobnie bzdurne artykóły heh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...