noose Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 witam :) zaglosujcie i powiedzcie dlaczego podpisaliscie taka, a nie inna umowe na neo+... w moim przypadku jest na nieokreslony, bo nie wiem jak dlugo ludzie z mojego LAN beda placic za lacze, wiec wole sie ubezpieczyc w ten sposob i najwyzej umowe zerwe :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 oczywiscie ze okreslony bo to jedyna sluszna opcja placisz mniej , a umowa i tak sie sama przedluza wiec (jak to bylo w jakiejs reklamie juz nie pamietam) 'skoro to samo to po co przeplacac' ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarkPL Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 pit Teraz to juz nie az taka duza roznica w kwocie abonamentu ( określony czy nieokreślony) Wtedy roznica była oczywista - około 20 zł a teraz juz mniej niż 10 zł... Ale tez podpisałem na czas określony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 no jak teraz ktos zaklada to faktycznie roznica jest mala, a moze byc potrzeba zerwania umowy / zmiany lacza....mnie to akurat nie dotyczylo wiec wzialem okreslony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 a co?? reszta nie ma podpisanej umowy na neo+ ?? przeciez ile ludu sie wypowieda na temat neo...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witchhunter Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 Ja podpisywalem na poczatku stycznia, a ze wtedy (i dalej) neo jest jedynym rozsadnym rozwiazaniem, nie planowalem rezygnowac -> na okreslony i zaoszczedzone 240PLN :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yasin Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 na nieokreślony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 17 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2003 Jak wiesz, ze bedziesz rok siedzial w tym samym lokalu to lepiej brac okreslona - zawsze taniej (choc teraz coraz mniej) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthi Opublikowano 17 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2003 nieokreslony... jakos bezpieczniej czuje sie, wiedzac ze mozna przerwac w kazdej chwili Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Felson Opublikowano 18 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2003 określony bo taniej, proste... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 18 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2003 Jak bierzesz okreslony to na 30 dni przed wygasnieciem umowy idziesz to TPSA i mowisz, ze chcesz na nastepne 12 miesiecy. Jak tego nie zrobic to automatycznie dostajesz taryfe "nieokreslona". Jak jestes pewny, ze bedziesz w lokalu te 12 miesiecy to lepsza jest okreslona - tansze :) Tak BTW to TPSA chyba zarobila pierwszy raz cos naprawde dobrze - dziala mi super. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 dziala jak masz - ja mam podpisana umowe od 24.04.2003 i nadal nie mam - wykrecaja sie przekretami w szczecinie [tam niby podlegaja] ARGH!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 tukamon: jak to nie masz?? nie dali Ci modemu itp, czy po prostu nie dziala?? jak nie dali modemu to nie powinienes podpisywac umowy :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pkp Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 kumpel wziol na okreslony a ja mu tylko place ale nie wiem jak dlugo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam18 Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 na nieokreślony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 noose opisalem moja dzisiejsza rozmowe tu: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?p=387921#387921 nie zasmiecjamy forum :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...