Heisenberg Opublikowano 21 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2013 (edytowane) Niestety, jak wpisuję kod to wyświetla komunikat, że niepoprawny Edytowane 21 Października 2013 przez bokus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaric Opublikowano 21 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2013 Tia, przy okazji sejwy znikły i trzeba przechodzić od nowa... Sejwy można odzyskać. Tu jest opisana metoda: http://steamcommunity.com/app/200260/discussions/0/810938810549705289/ trochę się namęczyłem ale mogę potwierdzić że w moim AA zadziałała. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora Opublikowano 21 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2013 Ja to samo mój klucz jest odrzucany przez steam ale doczytałem się ze jeśli ktoś ma podstawową wersje, to po zaakceptowaniu przez steam klucza gra się aktualizuje do wersji Goty za darmo ale niestety stare save wykasują się automatycznie.Jak na razie wiele ludzi ma problemy bo klucze są odrzucane.Na razie Steam pracuje nad tym żeby usunąć problem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...