Gość Adamuss1394 Opublikowano 13 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2009 (edytowane) Witam, podłączyłem ww. notebooka przez HDMI do Sharp Aquos. Po odpaleniu filmu (obojętnie jakim odtwarzaczem czy to windowsowym, czy All Player'em czy Media Player Classic'iem) brak dźwięku z filmu, ale za to dźwięki z Windowsa (przy włączaniu słychać muzyczkę, przy wyłączaniu też) są. Podłączyłem osobne głośniki, i nie działają (na innym komputerze chodzą bez zarzutu), kiedyś normalnie działały (na ww. laptopie). Zassałem (ze strony HP) najnowsze sterowniki do dźwiękówki (wcześniej były tylko Windowsowe [Windows XP Professional]). Ale to co sobą prezentują to żenada. Żadnych opcji regulacji, słowem nic! Ktoś ma jakiś pomysł? PS: Przy okazji gdzie na MSI GD-65 jest SPDIF-OUT? Edytowane 13 Grudnia 2009 przez Adamuss1394 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zitan Opublikowano 13 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2009 Witam, podłączyłem ww. notebooka przez HDMI do Sharp Aquos. Po odpaleniu filmu (obojętnie jakim odtwarzaczem czy to windowsowym, czy All Player'em czy Media Player Classic'iem) brak dźwięku z filmu, ale za to dźwięki z Windowsa (przy włączaniu słychać muzyczkę, przy wyłączaniu też) są. Podłączyłem osobne głośniki, i nie działają (na innym komputerze chodzą bez zarzutu), kiedyś normalnie działały (na ww. laptopie). Zassałem (ze strony HP) najnowsze sterowniki do dźwiękówki (wcześniej były tylko Windowsowe [Windows XP Professional]). Ale to co sobą prezentują to żenada. Żadnych opcji regulacji, słowem nic! Ktoś ma jakiś pomysł? PS: Przy okazji gdzie na MSI GD-65 jest SPDIF-OUT? Masz w systemie tak naprawdę 2 karty dźwiękowe jedna na płycie, a druga z kartą graficzną zmień domyślną kartę dźwiękowa na te z karty graficznej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adamuss1394 Opublikowano 13 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2009 Zmienione już wcześniej zapomniałem napisać, aktualnie urządzenie dźwiękowe to ATI HDMI Overdrive. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...