Kaczor Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 więc tak : -nagrywarka Teac W540E -cd-romy kupione z jakimiś czasopismami np.Cd-a,Śgk (ogólnie większość jaką posiadam) niesą odczytywane tzn.4 mignięcia diodą na wypalarze i koniec , nic więcej się niedzieje choć po jakichś 30 próbach udaje się je odczytać ale działają jak na cd-romie x10 :/ -problem występuje po zmianie mobo na Epox 8rda+ -wszystkie cd nagranie na tym Teacu są czytane bez problemu,ogólnie większość "kopii zapasowych" jest czytana OK -w czym tkwi problem w Epoxie czy Teacu ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liskoski Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 mam ta sama nagryware i to samo sie dzieje! nie odczytal mi marcowego chip-cd i cda z tonym hawkiem(kumpel mi je przepalil "kopie zapasowe" i dzialaja ok)! wg mnie to wina tej nagrywary... na k7s5a to samo :( sprobo zainstalowac firmware... moze cos Ci da :| http://www.teac.de/dspd/downloads/firmware..._cdw540e10h.exe byle w serwisie? ja nie wiem czy jej czasem do koputronika nie odeslac... moze one tak maja :idea: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liskoski Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 w mnie te cedeki dzialaja na 4-letnim LG-ku :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 to ja tez sie podepne. Mam liteon 48/12/48 i wszystkie plyta czyta OK na jednym systemie(win xp pro) a na drugim (win xp pro), mam klopoty z instalowaniem gier z "kopii zapazowych" wykonanych na tej nagrywarce. Nagrywa plyty normalni a w czasie instalacji krzyczy, ze brakuje plik, ktory jest na tej plycie!!!! I nie wiem co jest, tak sie dzieje na jednym systemie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liskoski Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 dzieje sie tak na winXp pro ; HE; ME; 98 :cry: :cry: :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...