FuXx^ Opublikowano 13 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2009 Witam. pamieci w/w w temacie udalo mi sie podkrecic na 1600 mhz na zegarkach 6-6-6-20 przy T2, ale przy T1 tez sie windows podniosl. Tutaj link do screena Pisac spostrzezenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberek Opublikowano 13 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2009 (edytowane) Superowo, jesteś mistrzem. Mogę Cię teraz dotknąć? Pokaż jakieś skriny z programów potwierdzających stabilność tego extreme-oc. Edytowane 13 Grudnia 2009 przez QrVicH Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drn Opublikowano 14 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2009 (edytowane) Superowo, jesteś mistrzem. Mogę Cię teraz dotknąć? Pokaż jakieś skriny z programów potwierdzających stabilność tego extreme-oc. Dokładnie. Do testów MemTest lub coś w podobie. ps. QrVicH jakie masz tempy w idle i stresie na swoim PDC? pz Edytowane 14 Grudnia 2009 przez drn Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
\\ MarcO // Opublikowano 14 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2009 Jakie napięcie pamięci oraz napiecie CPU/NB ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FuXx^ Opublikowano 15 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2009 Nie ma mnie na kompie teraz, ale z glowy to napiecie na ramie mam 2.12V a napiecie na cpu, mam na auto, i sie ustawione jest na 1.46V. Memtst 4.0 zapuscilem i zadnych errorow nie wypluwalo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArtKTK Opublikowano 15 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2009 napiecie na cpu, mam na auto, i sie ustawione jest na 1.46V Że jak ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FuXx^ Opublikowano 16 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2009 Że jak ?? No co jak ? procka mam podkreconego do 3.6 GhZ i odblokowane 4 rdzenie. Mam phenoma II 550 BE. I asus m4axtd evo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 16 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2009 Czyli automatyczne OC, ale chodziło o to jakie masz napięcie na NB, standardowe to niecałe 1,2V. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 16 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2009 Moje platiniumki amd 2x2 1333 cl7 robia 1600 cl6 przy 1,8v i vnb 1,12 na GA-MA790FXT-UD5P i przechodza 3d marki ale o doglebniejszej stabilnosci nie ma mowy. Zaden wyczyn, zapodaj jakis porzadny stres to sam sie przekonasz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FuXx^ Opublikowano 17 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2009 No ja mma na auto ustawione napiecie na NB. I po 3,5 godzinach w memtest 4.0 nie wywalilo zadnego bledu. Na orthosie, tez po godzinie grzania proca i calej reszty wszystko stabilne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 17 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2009 Ale w sumie na pamięciach dosyć wysokie napięcie. Spróbuj obniżyć jeszcze. Napięcie NB pewnie się nie podniosło za bardzo, u mnie robi 2400MHz przy def V (1,175V). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...