Skocz do zawartości
maxymili

Jaką Kierownicę Dla Dziecka

Rekomendowane odpowiedzi

Mam zamiar kupić dziecku kierownicę do gier samochodowych typu nfs lub dirt lub jakieś tam proste. Nie radzi sobie z klawiatury bo ma dopiero 3 lata, ale bardzo u się podobają tego typu gry. Ja też nie mam nic przeciw aby się bawił w wyścigi samochodów, byle nie strzelali ;)

1/ Jaki model,

2/ Jakiej firmy,

wybrać z tych tańszych? Zależy mi na możliwie realistycznym stylu jazdy, żeby kierownica stawiała opór, ale nie zbyt duży. Żeby była dokładna i aby się nie popsuła pod wpływem nieco agresywnego podejścia, jak by na przykład tata chciał też się pościgać ;)

Nie ukrywam, że kierownice powyżej tej kwoty raczej mnie nie interesują, ale jeżeli ktoś uważa, że za 200 nie da się kupić bo by była zbyt kiepska to także chętnie się o tym dowiem.

• Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sluchaj jesli to ma byc dla dziecka i w cenie ok 200 pln to ja bym bral TYLKO Logitecha - moze LOGITECH FORMULA FORCE EX . nie ma prawdziwego force feedback ale dziecku wystarczy :) Bardzo dobra jest Logitech Driving Force GT - to juz jest super ale cena jest okolo330 pln i nie wiem czy nie szkoda dla dziecka ktoremu sie taka zabawa moze nie spodobac . Poza tym do nfs , dirt itp wystarczy ten EX!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi