mafia35 Opublikowano 14 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2009 Ostatnio mój kumpel był zmuszony wymienić mobo z Gigabyte K8NS i kupił ASRocka k8n68pv-glan. Wcześniej na K8NS grafa Gigabyte 8600GT działała normalnie. Na ASRocku nie chce działać. Cały czas włącza się zintegrowana. Nie pomogła aktualizacja biosów na grafie i mobo, w biosie mobo wszystko poustawiałem tak jak trzeba. Sprawdzane było na dwóch zasilaczach i nadal nic... Nie mam już siły z tym Ktoś ma jakiś pomysł? A... dodam, że może ~10 próby odpalenia kompa karta się znajduje, winda instaluje stery i wszystko chula. Jak się kompa wyłączy/włączy sytuacja wraca "do normy" czyli odpala się na zintegrowanej. :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 14 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2009 Marne pocieszenie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...