effect Opublikowano 14 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2009 Witam, chce sprawić prezent i kupić kilka gierek-klasyk dla kuzyna, który od nie dawna ma kompa. Na razie nie ma netu i jakoś się nie kwapi do założenia. Co powoduje pewien problem podczas instalacji niektórych tytułów (co mogłem sprawdziłem w sklepie). Chodzi mi o: Gears of War Clive Barker's Jericho Mam jeszcze jedno pytanie. Szukam nowej budy pod mATX, jako że nie potrafię znaleźć CoolerMaster Elite 340 to byłbym wdzięczny za podpowiedź czegoś podobnie sensownego. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 14 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2009 Ww. gry wymagają neta podczas instalacji czy tylko podczas aktywacji / gry ? Bo kwestię aktywacji można obejść - instalujesz grę na jego dysku , przenosisz dysk do kogoś kto ma neta ( np. ciebie ) , aktywujesz grę , przenosisz dysk z powrotem do jego kompa i gra powinna być aktywna . Z tego co wiem to da się tak aktywować Crysisa wraz z dodatkiem i ostatnie NFS-y . Na pewno ten sposób nie zadziała by HL2 + CS:S i E1/E2 . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
effect Opublikowano 14 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2009 Chyba wyraziłem się niezbyt jasno. Mam zamiar kupić w/w gierki i się zastanawiam, czy wymagają one neta podczas instal./aktywacji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 14 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2009 Grałem w Clive Barker's Jericho i gra jest średnia, a nawet gorzej. Przynajmniej dla mnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 22 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2009 Mam Gears of War i aby pograć w grę nie jest wymagany Internet (nie ma aktywacji itd) ale żeby zapisywać grę trzeba będzie utworzyć profil Windows Live offline. Co do samego tematu to dziwnie jest dawać Gears of War i potem grać w niego bez neta ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...