MakaKam Opublikowano 14 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2009 Witam Zakupilem ostatnio glosniki logitech z 5500 i mysle tez na zakupem jakiejs lepszej karty dzwiekowej. Obecnie posiadam SB audigy SE. zastanawiam sie nad asusem xonar xd i creative x-fi titanium. Ktora karta bedzie lepsza? Bardziej chodzi mi o filmy bo w gry gram ale rzadziej. Dzieki za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KitKat Opublikowano 14 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2009 (edytowane) To ja brałbym Xonara DX. Sam mam połączenie Xonar DX + Z-5500 i bardzo fajnie się to sprawdza. Xonar generalnie dla mnie jest dobry i do filmów, i do muzyki(Choć wiadomo, że Z-5500 nie są zbyt świetne do muzyki), a i w grach się przyzwoicie sprawdza. Niektórzy mieli problemy z niektórymi grami(Problemy z dźwiękiem/zwiechy), aczkolwiek ja nigdy tego nie uświadczyłem. Edytowane 14 Grudnia 2009 przez KitKat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Art385 Opublikowano 14 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2009 Xonar DS bo ma DTS Connect a DX nie i różnice na Z-5500 między DDL a DTS interactive zwyczajnie słychać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MakaKam Opublikowano 14 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2009 DZieki za odp. Znalazlem jeszcze cos innego a mianowicie AUZENTECH X-Plosion 7.1 Cinema. Z tego co czytalem o niej to jest naprawde dobra. Ktos moze sie o niej wypowiedziec? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Art385 Opublikowano 15 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2009 jest nie najgorsza ale teraz nie warta swojej ceny ze względu na to, że encoder DTS ma już DS no i DS tez ma podstawkę na opampy i też można wstawić LM4562 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...