psx Opublikowano 14 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2009 Cześć, do kupienia monitor LCD. Wymagania: - 1920x1080 / 1920x1200 - tuner TV z MPEG4 - około 1000zł Który z tych dwóch będzie lepszym wyborem i dlaczego? A może macie jakąś inną propozycję spełniającą te wymagania. ps. czy jeszcze w ogóle robi jakikolwiek producent monitory TV z funkcją PIP umożliwiającą oglądanie telewizji w okienku podczas pracy na komputerze? :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killers Opublikowano 15 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2009 taką funkcje ma większośc monitorów z tunerem. a co do podanych LCD to o Samsungu czytałem bardzo dobrą recenzję Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psx Opublikowano 16 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2009 taką funkcje ma większośc monitorów z tunerem. No właśnie coś nie bardzo. Wszystkie modele, które oglądałem albo nie mają w ogóle PIP, albo mają takie PIP, które jest dla mnie bezużyteczne, czyli nie można w okienku oglądać TV wciąż używając kompa. Można np. oglądając film z odtwarzacza DVD podejrzeć co jest w TV albo odwrotnie, a z kompem+TV [gluteus maximus] zbita :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killers Opublikowano 16 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2009 według tego artykułu to większośc ma http://www.pcworld.pl/pojedynek/75.html ale nie bede się spierał... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psx Opublikowano 17 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2009 Spoko, tym lepiej dla mnie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psx Opublikowano 23 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2009 Promocja w MM przeważyła szalę zwycięstwa i wybrany został LG M 2262, za kilka dni napiszę jakąś opinię. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psx Opublikowano 24 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2009 Jak na razie z ciekawych opcji, o których nie wiedziałem przed zakupem, to USB i możliwość bezpośredniego odczytu zdjęć i muzyki z pendrive'a/dysku zewnętrznego bez udziału komputera. Kablówka z UPC odbiera bardzo dobrze, aż pozytywnie zaskoczony jestem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...