zydzio Opublikowano 14 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2009 Witam, potrzebuję zestaw dla gracza. Jest jeden warunek dysk musi być 1TB :lol2:. Cena to do ok. 2500zł (ma to być kompletny zestaw), może trochę przekroczyć budżet. Oraz do tego jakiś monitor 22"-23" najlepiej FullHD do ok. 500zł. Pozdrawiam :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tagasu Opublikowano 15 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2009 2500zł z monitorem czy bez? Jeśli bez, to weź któryś z gotowych zestawów, np. ten za 2300zł i tylko dysk zmień na 1TB. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zydzio Opublikowano 15 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2009 2500zł bez :D Ok te zestawy są dobre? Bo jeszcze mam na oku kilka tańszych. I polećcie jakiś monitor :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 15 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2009 Tak, są dobre. Monitor, np. Benq G2220HD. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 15 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2009 2500zł bez :D Ok te zestawy są dobre? Bo jeszcze mam na oku kilka tańszych. I polećcie jakiś monitor :) Od biedy ujda w tłoku. I nie sugeruj sie specjalnie polecanym sklepem, warto poszukac na skapcu bo tam mozna co nieco przoszczedzic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zydzio Opublikowano 15 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2009 Tak, są dobre. Monitor, np. Benq G2220HD. Czy ten monitor aby nie ma za dużego czasu reakcji? 5ms trochę dużo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 15 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2009 To dołóż do czegoś innego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tagasu Opublikowano 15 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2009 Czy ja wiem czy 5ms to dużo? Znajomy ma coś koło 15ms chyba i nie widać różnicy między jego a takimi o krótszym czasie reakcji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...