erbs Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2002 Chciałbym przeczytać waszą opinię na temat: Czy warto włożyć dysk WD Expert 20.5 GB do coolera Thermaltake Hard Cano 5? Tu możecie poczytać o cooler'ze: http://www.thermaltake.com/products/hdcool...r/hardcano5.htm Czekam na wasze opinie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zalezy ile kosztuje ale chyba nie warto. jak lubisz majsterkować to sam coś możesz wymyślec Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalwas Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2002 Ja tam myśle że to chłodzenie kosztje do 80zł to warto. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalwas Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2002 No może do 140zł bo ma kontrole temp. i obrotów wiatraczka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojt Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2002 Chciałbym przeczytać waszą opinię na temat: Czy warto włożyć dysk WD Expert 20.5 GB do coolera Thermaltake Hard Cano 5? Tu możecie poczytać o cooler'ze: http://www.thermaltake.com/products/hdcool...r/hardcano5.htm Czekam na wasze opinie. W jakimś teście widziałem że wbudowany cooler obniżył temp. dysku o 1st. ... Mały wolnoobrotowy dysk może bym do czegoś takiego włożył ale nigdy 7200RPM. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackk Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2002 Według mnie nie warto bo to pewnie kosztuje ok. 200 zł Ja chłodzenie na dysk zrobiłem za 40 zł radiator od slotowego celka za 10z zł i dwa wentylatory 50 mm na 7V po 15 zł. A bez tego czujnika temperatura da się obejść. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erbs Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 W głownej mierze zależy mi na wyciszeniu dysku i termometrze, ale w to obniżenie tempa o 1st. to raczej nie wieżę, gdyż cooler mojej produkcji dość znacznie obniża temperaturę dysku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Den Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 Calkiem fajny sprzecik, moim zdaniem musi sporo kosztowac. Zamiast kupowac takie cos lepiej samemu zrobic, albo kupic cooler przykrecany od spodu z dwoma wiatrakami jak w moim przypadku. Temperatura spadla o kilka stopni a wentyle jak sa na 7V to bezszelestne :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 W głownej mierze zależy mi na wyciszeniu dysku i termometrze, ale w to obniżenie tempa o 1st. to raczej nie wieżę, gdyż cooler mojej produkcji dość znacznie obniża temperaturę dysku.Wierzyć czy nie ale przecież w tym hardcano to jeden malutki wiatraczek jest on nic nie daje kompletnie jeżeli kupowac to w zasadzie tylko dla termometru i żeby fajnie obudowa wyglądała. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...