kompik22 Opublikowano 15 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2009 Prosiłbym o radę odnośnie Coolera. Sprzęt dostępny na Arescie, jestem uziemiony więc, bez głupich komentarzy proszę. Myślałem o Scythe Katana 3, nienajdroższy, ale dobry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 15 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2009 (edytowane) Ile możesz wydać?? I jaką masz obudowę? Bo jak jakaś wąska albo malutka to nie każdy cooler wejdzie. Ten podobno nie najgorszy. http://arest.pl/shop/index.php?inc=produkt...50&katid=29 Tutaj możesz porównać do Katany 3, wypada znacznie lepiej, ale też jest większy i trochę droższy. Edytowane 15 Grudnia 2009 przez NeoMagNeT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kompik22 Opublikowano 15 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2009 (edytowane) Obudka to Tracer Pluton TRO-764. Tu masz wymiary 432 x 180 x 405 mm EDIT: Do 140zł Edytowane 15 Grudnia 2009 przez kompik22 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 15 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2009 (edytowane) Ten Aerocool powinien wejść, nic lepszego w tej cenie imho nie dostaniesz, jego wydajność jest podobna do sporo droższego Zalmana CNPS10X. Edit: W sumie to teraz się przyjrzałem temu chłodzeniu i jest niesamowicie podobny do Karakorum, jedynie heat pipy ma trochę inaczej ułozone i jest trochę lepiej wykonany. No i przede wszystkim niższy. Edytowane 15 Grudnia 2009 przez NeoMagNeT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...