duzii Opublikowano 16 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2009 (edytowane) Witam! Tak jak w temacie , mam problem z grą world of warcraft , dopiero dzisiaj zauwazylem ze gra cały czas chodzi tylko na 2 rdzeniach , kiedy mój procesor posiada ich 4.Po przełączeniu na 4 gra chodzi znacznie płynniej.Pomyślałem że warto by było stworzyć skrót który będzie odpalał od razu grę z koligacją 4 rdzeni i z priorytetem wysokim. Napisałem więc coś takiego start/affinity 10 /high wow.exe nie wiem czy dobrze czy źle w każdym razie na np paincie czy innych programach to działa prócz wowa, tzn priorytet może i ustawia wysoki ale rdzenie wciąż są tylko 2. Co zrobić aby gra chodziła na 4 rdzeniach ? Edytowane 16 Grudnia 2009 przez ULLISSES Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 16 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2009 Być może ten program coś zdziała: http://www.tomshardware.pl/cpu/20040528/index.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...