Skocz do zawartości
Eselter

Showww.net - Proszę O Komentarze

Rekomendowane odpowiedzi

To tak po pierwsze zapraszam na stronę http://showww.net

Chciałbym usłyszeć wasze komentarze dotyczące tej strony co można w niej poprawić (na razie chodzi mi o to co już jest a nie o nowe funkcje).

A od razu takie pytanie czy jak przez php drukuje dane w tabeli (np. spis wstawek) to to jest źle :/ ?

Dziękuję za wszystkie konstruktywne komentarze ;]

Pozdrawiam Eselter

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Walone turki :/

Teraz szukaj dziury w całym ;] Jak by ktoś miał jakieś pomysły gdzie może być luka to niech napisze to moja pierwsza strona z PHP i nie będzie mi łatwo znaleźć tej luki.

edit:

All już wiem wiem gdzie luka jest. Wiem co Turek zrobił i kiedy i z jakiego ip!! Jadę do Turcji zabić go :D

Edytowane przez Eselter

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Postaraj się załatać luki, bo strona - przynajmniej z wyglądu - przypadła mi do gustu ;]

... i popraw gramatykę angielskiego, bo narazie sporo błędów jest.

showww.net it’s is a place where you can create your own website in a very quick and simple way. Your page can include text, graphics, videos from YouTube, programmatic code (colourful syntax & line numeration), maths expressions and many, many others. For editting we are using BBCODE syntax (What is it?). When you open the already done finished page in Showww it is showing will show only the users body, a small information block and a tiny advertisement. Without unnecessery graphics, logos and other redundant things objects which are slowing may slow down the loading of the your page.

When your website is finished(you can type its adresse, title and access codes), sending link to your mates friends (mates jest stricte brytyjskie/australijskie) or putting it on some service (like facebook, myspace, digg, reddit) will be a good way to popularize your page. <brzmi dziwnie.

Edytowane przez djsilence

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi