Simpson Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 Witam. Czy ma znaczenie przy upgradzie biosu rev płyty? mam płytke taką jak w tytule (bios A9 2002/07/11 rev płyty prawdopodbnie 1.2) a moge ściagnąć biosik od rev 1.3 (8/22/2002 ) Czy takie coś wchodzi w gre czy moge sobie odrazu dać spokój i czekać aż Abit wypuści bios specjalnie dla mojej płyty? A może znacie jakaś strone gdzie można sciagnać bios schaczony? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek-GiereQ Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 wiesz czekać na bios od abita to mozesz czekać do usranej śmierci i Twojej i płyty.... juz lepiej sam zacznij go pisać :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRo Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 Ktos probowal kiedys ale jakos do tego nie doszlo(z tego co pamietam to chcac wgrac biosa z v1.3 trzeba odpalic AWDFLASH z parametrem jakims bo nie przejdzie "testu zgodnosci") Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kawalecs Opublikowano 17 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2003 Witam wszystkich Też mam tą płytę tyle że rev 1.0 bigos dat e7/11/2002. Mógłbyś rzycić linka do tegoi nowego biosu od 1.3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grandzu Opublikowano 19 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2003 A po cholere robić update z A9? Jakieś problemiki? Mi wszyskie problemy ta warsja rozwiązała... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Simpson Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 ftp://ftp.abit.com.tw/pub/download/fae/kt7a9.exe - tu jest bios do rev 1.0 - 1.2 dla wersji z raidem i bez raida http://www.abit.com.tw/abitweb/webjsp/engl....jsp?pTYPE=Bios - tu jest lista biosów Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRo Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 Witam. Czy ma znaczenie przy upgradzie biosu rev płyty? mam płytke taką jak w tytule (bios A9 2002/07/11 rev płyty prawdopodbnie 1.2) a moge ściagnąć biosik od rev 1.3 (8/22/2002 ) Czy takie coś wchodzi w gre czy moge sobie odrazu dać spokój i czekać aż Abit wypuści bios specjalnie dla mojej płyty? A może znacie jakaś strone gdzie można sciagnać bios schaczony? Pozdrawiam http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=20669 tego szukalem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...