Skocz do zawartości
ERQ

Radeon 9100 tak sobie myśle

Rekomendowane odpowiedzi

Mam chrapkę aby nabyć radka 9100 dokładnie tego stwora

http://www.sirius.pl/product.php?action=in...o&id=5588&sid=1 ale nie wiem jaki ma on czas dostępu do pamięci. Jeśli znacie jakieś równie dobre "radosławy" o dobrych taktowaniach i dobrym czasie dostępu (o/c ofkoz) piszcie.

Pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam chrapkę aby nabyć radka 9100 dokładnie tego stwora 

http://www.sirius.pl/product.php?action=in...o&id=5588&sid=1 ale nie wiem jaki ma on czas dostępu do pamięci. Jeśli znacie jakieś równie dobre "radosławy" o dobrych taktowaniach i dobrym czasie dostępu (o/c ofkoz) piszcie.

Pozdro

on jet chyba na 4ns hynixach ale wydac tyle kasy na radoslawa 9100 to sie nie oplaca :!:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

karta droga bo 128 ram na pokładzie ma kup jakąś 64mb ram i nie dawaj więcej jak 450zł to jest absolutny max.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

super grace nie jest zły ,też takiego mam jakoś obrazu oki tylko ja mam z 4ns sasungami 440mhz i kurna za niskie napięcie jest i za cho lere nie chcią wyżej iść:(

btw. wie ktoś jak sie robi V moda ołówkiem:-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

power color ma 3,6ns pamięci ,,widziałem recke.. dobra jakość obrazu itpa ale ja ci polecam Herkulesa bo sporo tańszy albo jak już masz tyle kasy to creative gf 4 ti 4200

nie widzialem jeszce zadnego radka 9100 coby mial pamieci poniezej 4ns a tego radka o ktorym mowa to mialem na moment w reku i on ile dobrze sobie przypominam to mial wlasnie Hynixy 4ns :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Myśle, że macie racje, że to trochę drogo. Poszukam za tą cenę jakiegoś GF4Ti na Allegro, może coś się trafi, a jak nie to pewnie wezmę radka 9100 jakiegoś tańszego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...