ERQ Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 Mam chrapkę aby nabyć radka 9100 dokładnie tego stwora http://www.sirius.pl/product.php?action=in...o&id=5588&sid=1 ale nie wiem jaki ma on czas dostępu do pamięci. Jeśli znacie jakieś równie dobre "radosławy" o dobrych taktowaniach i dobrym czasie dostępu (o/c ofkoz) piszcie. Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 Mam chrapkę aby nabyć radka 9100 dokładnie tego stwora http://www.sirius.pl/product.php?action=in...o&id=5588&sid=1 ale nie wiem jaki ma on czas dostępu do pamięci. Jeśli znacie jakieś równie dobre "radosławy" o dobrych taktowaniach i dobrym czasie dostępu (o/c ofkoz) piszcie. Pozdro on jet chyba na 4ns hynixach ale wydac tyle kasy na radoslawa 9100 to sie nie oplaca :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 NIeeeee za drogo :] tyle to on byl warty w lutym, 30 zł wiecej i masz Gf4Ti. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz15 Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 power color ma 3,6ns pamięci ,,widziałem recke.. dobra jakość obrazu itpa ale ja ci polecam Herkulesa bo sporo tańszy albo jak już masz tyle kasy to creative gf 4 ti 4200 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 karta droga bo 128 ram na pokładzie ma kup jakąś 64mb ram i nie dawaj więcej jak 450zł to jest absolutny max. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz15 Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 super grace nie jest zły ,też takiego mam jakoś obrazu oki tylko ja mam z 4ns sasungami 440mhz i kurna za niskie napięcie jest i za cho lere nie chcią wyżej iść:( btw. wie ktoś jak sie robi V moda ołówkiem:-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIP33 Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 stary przeplacasz i to slono!! Dokladasz i masz TI 4200 a jak juz wolal bym Herka!! Tanszy a tez dobry:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 za rownowartosc tej sumy ba nawet 2 zł na pifo zostanie masz gf4 ti 4200 64mb agpx8 pro linka badz co badz szybszy od tego radka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 power color ma 3,6ns pamięci ,,widziałem recke.. dobra jakość obrazu itpa ale ja ci polecam Herkulesa bo sporo tańszy albo jak już masz tyle kasy to creative gf 4 ti 4200 nie widzialem jeszce zadnego radka 9100 coby mial pamieci poniezej 4ns a tego radka o ktorym mowa to mialem na moment w reku i on ile dobrze sobie przypominam to mial wlasnie Hynixy 4ns :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 3.6 to miały tylko 8500 niestety. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ERQ Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 Myśle, że macie racje, że to trochę drogo. Poszukam za tą cenę jakiegoś GF4Ti na Allegro, może coś się trafi, a jak nie to pewnie wezmę radka 9100 jakiegoś tańszego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 Ponad 500 za 9100 PowerColora????? :D Ktos tu chyba kpi!!! Wez wersje 64MB zmiescisz sie w granicy 400-450 a podkrecisz lepiej. Za ta kase co chca w Siriusie kupisz sobie nowego Ti4200 od creativa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...