SlaY3R Opublikowano 16 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2009 (edytowane) Witam mam dziwny problem z owymi głosniczkami, a mianowicie brak bassu zamiast niego jest denerwujące buczenie :angry: pojawia sie tez drugi problem... gdy na piloce ustawie minimum volume to przestaje grac prawy glosnk.. .. zestaw jest podłączony do sound blaster se Edytowane 16 Grudnia 2009 przez SlaY3R Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sef_FBI Opublikowano 21 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2009 Co do pierwszego, to rozumiem ze chodzi o "brum" z sieci? Jesli chodzi o drugie, to (jesli zestaw jest uzywany) pewnie przerywaja przewody wyprowadzone z kosza w przetworniku. Mialem ten sam problem. Przewody te sa bardzo slabej jakosci... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaY3R Opublikowano 21 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2009 Nie o brum z sieci tylko po prostu sub nie "uderza" nawet przy testach jak sprawdzałem jest buczenie.. takie denrerwujące ze mam ochote wyrzucic je przez okno... Jak slucham muzyki musze miec sub sciszony na minimum a i tak sie wydobywaja z niego dziwne szmery... Zestaw kupiłem nowy, w kwietniu bedzie rok... Ktos pisał ze pada zasilacz w subie i dlatego tak sie dzieje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...