LuZaczek Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 Witam! Czy ktos moze juz wpadl na pomysl albo ma mozliwosc zrobienia koszulek tweak.pl reklamujacych ja i nie tylko bo do tego jaka satysfakcja??!! Czy ktos by mial taka mozliwosc bo ja bym chetnie kupil takowa koszulke:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 Oooo, ja też :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 hehe jakby ktos robil to zamawiam sobie jedna :D taki napisik : MEMBER OF TWEAK.PL (oczywiscie logo tweak'a) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyraxFX Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 nie głupi pomysł dołączam się do kolegów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secoh Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 dobry pomysł - kupiłbym taką od razu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaveBlade Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 dopre... dla mnie sztuk 2, co o tym admini myślą?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daro1 Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 Dobty pomysł, ale ja bym wolał czapkę. :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 ja też chce!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 To ja sie dolaczam. Czapeczki tez nieglupi pomysl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 ja jestem za! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 byl juz ten pomysl ale nei wypalil :( moze ktos pogada z benchmark.pl jak oni zalatwili swoje koszulki jak sie Lisek by zgodzil to mozna by bylo oficjalne logo wykorzystac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 Byly juz takie pomysly juz dosc dano i jak narazie nic z tego nie wyszlo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Khunu Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 benchmark może a my nie? Tylko oni to mają małe to logo a ja chcę większe!!! Zamówiłbym od razu! P.S. Możnaby najpierw zrobić limitowaną serię i sprawdzić, jak się sprzeda. MEMBER OF TWEAK.PL - to brzmi dumnie! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|\/|ASO|\| Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 Dokładnie :) można by było takie zamówić z 20-30 sztuk cena by była w miarę niska. Oczywiście jeśli będzie zgoda na używanie logo ... Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaVeN155 Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 Im większe logo tym lepiej. A hasło jest zaj.ebiste Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 Jakby wypalilo to ja chce: Koszulka Kubek Czapka Ale tak na serio jesli wypali chociazby z koszulkami to bedzie super Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Khunu Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 Ja bym kupił dwie, żeby jedną powiesić na ścianie! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 bylo juz o tym... lsiek mial zalatwic....ale nie wyszlo :( ja tam nadal jestem chetny ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 bylo juz o tym... lsiek mial zalatwic....ale nie wyszlo :( ja tam nadal jestem chetny ;pbylo juz o tym... lsiek mial zalatwic....ale nie wyszlo :( ja tam nadal jestem chetny ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 ehh ja już wkrótcę z gilem (jest na tym forum :) ) bedziemy mieli juz firmowe koszulki szczytno.org ;) Przynajmniej będziemy nosić koszulki z nadrukiem i takimi bajerami.. ;) szczytno.org :) Qrde wieksza satysfakcja ze reklamuje się bardzoej cos swojego itp ;) Ale koszulke tweak'a tez bym ponosił i to bardzo chetnie ale cena była by jak się łatwo domyslęc dość wysoka(razem z przesyłką), ale i tak jestem za ! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_jaro_ Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 No ja też jestem za :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 ja tez jestem za. do roboty! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 Ja chcial bym taka z duzym logo na plecach (mam gdzie nosic) i napisem MEMBER OF TWEAK.PL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 OK, obiecuje w takim razie się porozglądać za takimi koszulkami. Mam też do Was prośbę, jeżeli zna ktoś firmę która może takowe koszulki wykonać, to piszcie tutaj, ok? Najlepiej coś sprawdzonego. I piszcie jakie napisy na niej mają być, ok? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Younior Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 prasowanka na koszulke ksoztuje ok 20zl, format a4, wystarczy tylko isc w odpowiednie miejsce dac gotowy "szabon" koszulke i ciah wiec... koszulka ok 10zl (bo to byla by zwykla koszulka raczej, w hurtowni jakiejs) + prasowanka 20zl = 30zl, zalozmy ze ktos sie podejmie robienia tego to z 5 zl niech sobie przytnie to 35zl i wysylka nie wiecej niz 10zl, 45zl to nie ejst strasznie duza cena Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 Firma PromoStar zajmuje się robieniem nadruków na koszulce mam od nich koszulkę ironów i black sabbatch są bardzo dobrej jakości wytrzymałe i nie blakną (są czarne :lol:). P.S. Firma może już upadła bo strona www znikneła :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 OK, obiecuje w takim razie się porozglądać za takimi koszulkami. Mam też do Was prośbę, jeżeli zna ktoś firmę która może takowe koszulki wykonać, to piszcie tutaj, ok? Najlepiej coś sprawdzonego. I piszcie jakie napisy na niej mają być, ok? To akurat najmniejszy problem. Istnieje taka strona www.butik.pl - kazdy moze sobie zalozyc sklep z koszulkami w roznych krojach, Oni chyba biora 35zl za koszulka - taki normalny T-Shirt a Ty juz sobie marze narzucasz - pamietaj ze kazdy moze sprawdzic ile bierzesz 8) No i najwanziejsze ze nic sie nie placi - tzn. produkcja tego nic niekogo nie kosztuje - oni jedynie produkuja tyle sztuk ile zostanie zamowionych. Aha. Sa chyba tylko biale na razie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 A ja kupiłem białe t-shirty i 20 wprasowanek BASF-a i sobie sam zaprojektuje i wykonam koszulkę. Słyszałem że po kilku praniach niewiele jednak zostaje z nadruku. MEMBER OF TWEAK.PL , LOGO TWEAKA i jakiś obrazek z mobo WC itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 ino żeby cena była przystepna czyli nie wieksza niz 15 zł no 20 max bym dał Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 ejjjj LUUUDZIE !!! zastanowcie sie powaznie nad firma koszulek - bo takie za 10zl to sie rozpadna po 5 praniach :? - lepiej jakas porzadniejsza i troche drozsza, ale lepszego kroju i materialu !!! a loko to widzialbym tak , ze malymi literami slowo "member of" i DUUUUZE LOGO TWEAKA :D:D:D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...