Lisek Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 Właśnie gadam o koszulkach z butik.pl. Może coś z tego będzie :) Aha, tak nosze sie z zamiarem zmiany loga Tweak'a (moze nie radykalnej, ale odswiezenia loga). Moze Wy chcielibyscie sprobowas swoich sil w tworzeniu nowego loga?Właśnie gadam o koszulkach z butik.pl. Może coś z tego będzie :) Aha, tak nosze sie z zamiarem zmiany loga Tweak'a (moze nie radykalnej, ale odswiezenia loga). Moze Wy chcielibyscie sprobowas swoich sil w tworzeniu nowego loga? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 to niech kazdy chwyci swoja wene i pprzedstawi propozycje logo itp. - to co na koszulce by sie znajdowalo i przy okazji jakies siakies nowe logo dla tweak'a :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 a mzoe by sie dalo kubki zalatwic ?? fajny by byl taki z matowego przezroczystego szkla z nadrumiem tweak.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 a mzoe by sie dalo kubki zalatwic ?? fajny by byl taki z matowego przezroczystego szkla z nadrumiem tweak.pl Tez o tym myslalem, butik.pl ma za kilka tygodni wprowadzic do oferty kubki i podkladki, czyli ok :) Fajne rozwiązania ma ta firma... chyba sie u nich zaopatrzymy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 tylko zalatw na jakims lepszym materiale tak zeby nei rozwalila sie po kilku praniach lepiej wydac troche wiecej kasy i miec na dluzej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 a co do podkladek , to zeby byly dobre do opticow :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McBenner Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 J tez reflektuje na taka koszulke. A moze bluze tez moznaby zalatwic? A co do sprzedazy, to przeciez mamy sklep.tweak.pl :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=31503 Wątek o nowym logu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexus Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 równiez byłbym zainteresowany koszulką tweak'a jezeli cena byłaby w rozsądnych granicach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 lisq-ojciec mojego kumpla ma firme, ktora m.in robi takie rzeczy, ale w huuuuuurtowych ilosciach....wiec...... gdybym wiedzial ile, to moge pogadac....... kubki tez chyba robi :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 pomysl jest extra!! z chcecia bym sobie zamowil taka koszulke (ale to tez zalezy ile bedzie kosztowac :P) no i kubeczek.... :D:D koszulka najlepiej jakas ciemna.... :P a ja to widze tak :) jak sie koszulki by juz przyjely (bo nei wierze, ze nie) to zrobic koszulki z logami roznych dzialow z forum :P wiecie o/c to jakies WC na koszulce, sieci - kable + reszta sprzetu, mody - najlepsza buda, itp :) ale to oczywiscie tylko tak lekko zaznaczone, ale widoczne :D:D wiem, wiem, fantazjuje.... :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 ja chce koszukle :P Lisek daj znac kiedy beda juz dostepne koszulka to sobie kupie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 lisq-ojciec mojego kumpla ma firme, ktora m.in robi takie rzeczy, ale w huuuuuurtowych ilosciach....wiec...... gdybym wiedzial ile, to moge pogadac....... kubki tez chyba robi :] Poniżej 1000szt. ŻADNA firma poligraficzna nie podejmie się zrobienia takich koszulek, kubków itp. :cry: Wiem coś o tym bo moja stara prowadzi taką firmę i samo wykonanie tzw. "sita" kosztuje od za<span style="color:red;">[ciach!]</span>ia. :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 ejjjj LUUUDZIE !!! zastanowcie sie powaznie nad firma koszulek - bo takie za 10zl to sie rozpadna po 5 praniach :? - lepiej jakas porzadniejsza i troche drozsza, ale lepszego kroju i materialu !!! a loko to widzialbym tak , ze malymi literami slowo "member of" i DUUUUZE LOGO TWEAKA :D:D:D:D dokladnie. to ma byc fajna koszulka a nie szmata do podlogi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubmich Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 http://www.promostars.com tam zamówiliśmy koszulki na potrzeby http://www.bikepl.com/forum i wyszły po 30 zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 Ja też się piszę na taką koszulkę. Ale zamiast czarnej wolałbym ciemnoniebieską ;) I tak jak wcześniej pisano - wolę dać 50-60 i mieć jakąś gwarancję, że się nie spierze po 3 praniach niż dać 15 zł i kupować nową co tydzień :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AVENGER Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 ja bym bral i koszulke i czapeczke i kubeczek :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 heh jakis czas temu zaczolem gadke z Marco o koszulkach, zeby mozna bylo sie rozpoznac w autobusie, bo on jeździ tymisamymi liniami co ja :D a tak na powaznie to jak ebnda takie koszulki to bym kupil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McBenner Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 Wnioskujac z tej strony: http://www.prosto-label.pl/prostopl/koszulkowa.html To zeby w miare porzadna koszulka była, to musi kosztowac te 70 zł. Zreszta gdybym ja kupował to wole zapłacić 70 zł i mieć koszulke najwyższej klasy, zeby mi sluzyla kilka lat, niz kupic koszulke za 40-45 (bo jak widze to minimum) i miec cos co po 10 praniach nie bedzie nadawalo sie do chodzenia w tym. Tylko nie zrozumcie mnie zle. Chce zaplacic 70 zł, ale tylko pod warunkiem, ze koszulka będzie naprawdę najlepszej jakości jaka jest dostepną na rynku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyraxFX Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 albo jeszcze taki motyw zrobić zeby nazwa użytkownika też na koszulce była Tweak pl na górze a tam nize np Kowalski, XXXX. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 albo jeszcze taki motyw zrobić zeby nazwa użytkownika też na koszulce była Tweak pl na górze a tam nize np Kowalski, XXXX. Zapomniales o jednej rzeczy ze jak robi sie hurtem koszulki to jest bardzo tanio a tak to kazdy egzemplaz wymaga nowej matrycy wiec to raczej kiepski pomysl. Te koszulki mogly by byc niezle na zlot tweak.pl ktory jakos ciagle nie wychodzi :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyraxFX Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 albo jeszcze taki motyw zrobić zeby nazwa użytkownika też na koszulce była Tweak pl na górze a tam nize np Kowalski, XXXX. Zapomniales o jednej rzeczy ze jak robi sie hurtem koszulki to jest bardzo tanio a tak to kazdy egzemplaz wymaga nowej matrycy wiec to raczej kiepski pomysl. Te koszulki mogly by byc niezle na zlot tweak.pl ktory jakos ciagle nie wychodzi :( w sumie racja :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 qll pomysl z tymi koszulkami tylko zeby to logo niebylo za duze (np na cale plecy) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baltazaar Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 wy tu sobie gadu-gadu a "wlasciciele" sie jescze nie odezwali ... no panowie: Lisek&Marco - zabierzcie glos !!! update: Lisek sorrki nie zauwazylem ze zmienil Ci sie "obrazek" ... a czytalem "po lebkach" :oops: :oops: :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaveBlade Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 co do podkładek na biurko naklejek itp. infus.com.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 Co jest ?!?! Ktoś podsłuchał moją rozmowę z Liskiem o koszulce ?! :| Przyznać się :x Parę dni temu zrobiłem tweak-shirt. Fotka (sory za kiepską jakość): http://www.navypol.boo.pl/tweak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 dobry pomysl, kazdy by mogl miec z nickiem swoim=D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 dobry pomysl, kazdy by mogl miec z nickiem swoim=Dtylko co jak ktos dostanie banana - bedzie zwracal koszukle ;) :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 Koszulka z nickiem to swietny pomysl, ale niestety niezbyt realny poniewaz kazda koszulka ropbiona przez firme musialaby byc inna, a koszty takiej koszulki pewnie by odstraszaly. Ja jestem za koszulka, kubkiem, czapka z tym logo ktore jest obecnie, jestem do niego wrecz przywiazany bo wiadomo Tweak.pl to jest cos i kazdy kto ma net i interesuje sie kompami odrazu pozna. Czyli ja chce z OBECNYM logiem i pewnie wiekszsc sie ze mna zgodzi. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janus Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 Pomysl z koszulami jest w 100000% sluszny mam nadzieje ze da rade to zrobic sam bym wziol jedna a nawet dwie a co do ceny to chyba lepiej niech beda ciu drozsze a lepsze niz jakies syfne i slabe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...