Skocz do zawartości
LuZaczek

Koszulki TWEAK`a?

Rekomendowane odpowiedzi

Właśnie gadam o koszulkach z butik.pl. Może coś z tego będzie :)

Aha, tak nosze sie z zamiarem zmiany loga Tweak'a (moze nie radykalnej, ale odswiezenia loga). Moze Wy chcielibyscie sprobowas swoich sil w tworzeniu nowego loga?Właśnie gadam o koszulkach z butik.pl. Może coś z tego będzie :)

Aha, tak nosze sie z zamiarem zmiany loga Tweak'a (moze nie radykalnej, ale odswiezenia loga). Moze Wy chcielibyscie sprobowas swoich sil w tworzeniu nowego loga?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a mzoe by sie dalo kubki zalatwic ??

fajny by byl taki z matowego przezroczystego szkla z nadrumiem tweak.pl

Tez o tym myslalem, butik.pl ma za kilka tygodni wprowadzic do oferty kubki i podkladki, czyli ok :) Fajne rozwiązania ma ta firma... chyba sie u nich zaopatrzymy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pomysl jest extra!! z chcecia bym sobie zamowil taka koszulke (ale to tez zalezy ile bedzie kosztowac :P) no i kubeczek.... :D:D koszulka najlepiej jakas ciemna.... :P

a ja to widze tak :) jak sie koszulki by juz przyjely (bo nei wierze, ze nie) to zrobic koszulki z logami roznych dzialow z forum :P wiecie o/c to jakies WC na koszulce, sieci - kable + reszta sprzetu, mody - najlepsza buda, itp :) ale to oczywiscie tylko tak lekko zaznaczone, ale widoczne :D:D wiem, wiem, fantazjuje.... :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

lisq-ojciec mojego kumpla ma firme, ktora m.in robi takie rzeczy, ale w huuuuuurtowych ilosciach....wiec......

gdybym wiedzial ile, to moge pogadac.......

kubki tez chyba robi :]

Poniżej 1000szt. ŻADNA firma poligraficzna nie podejmie się zrobienia takich koszulek, kubków itp. :cry: Wiem coś o tym bo moja stara prowadzi taką firmę i samo wykonanie tzw. "sita" kosztuje od za<span style="color:red;">[ciach!]</span>ia. :cry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ejjjj LUUUDZIE !!! zastanowcie sie powaznie nad firma koszulek - bo takie za 10zl to sie rozpadna po 5 praniach :? - lepiej jakas porzadniejsza i troche drozsza, ale lepszego kroju i materialu !!! 

a loko to widzialbym tak , ze malymi literami slowo "member of" i DUUUUZE LOGO TWEAKA :D:D:D:D

dokladnie. to ma byc fajna koszulka a nie szmata do podlogi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja też się piszę na taką koszulkę. Ale zamiast czarnej wolałbym ciemnoniebieską ;)

I tak jak wcześniej pisano - wolę dać 50-60 i mieć jakąś gwarancję, że się nie spierze po 3 praniach niż dać 15 zł i kupować nową co tydzień :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

heh jakis czas temu zaczolem gadke z Marco o koszulkach, zeby mozna bylo sie rozpoznac w autobusie, bo on jeździ tymisamymi liniami co ja :D

a tak na powaznie to jak ebnda takie koszulki to bym kupil

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wnioskujac z tej strony: http://www.prosto-label.pl/prostopl/koszulkowa.html

To zeby w miare porzadna koszulka była, to musi kosztowac te 70 zł. Zreszta gdybym ja kupował to wole zapłacić 70 zł i mieć koszulke najwyższej klasy, zeby mi sluzyla kilka lat, niz kupic koszulke za 40-45 (bo jak widze to minimum) i miec cos co po 10 praniach nie bedzie nadawalo sie do chodzenia w tym.

Tylko nie zrozumcie mnie zle. Chce zaplacic 70 zł, ale tylko pod warunkiem, ze koszulka będzie naprawdę najlepszej jakości jaka jest dostepną na rynku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

albo jeszcze taki  motyw zrobić zeby nazwa użytkownika też na koszulce była

Tweak pl na górze a tam nize np Kowalski, XXXX.

Zapomniales o jednej rzeczy ze jak robi sie hurtem koszulki to jest bardzo tanio a tak to kazdy egzemplaz wymaga nowej matrycy wiec to raczej kiepski pomysl.

Te koszulki mogly by byc niezle na zlot tweak.pl ktory jakos ciagle nie wychodzi :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

albo jeszcze taki  motyw zrobić zeby nazwa użytkownika też na koszulce była

Tweak pl na górze a tam nize np Kowalski, XXXX.

Zapomniales o jednej rzeczy ze jak robi sie hurtem koszulki to jest bardzo tanio a tak to kazdy egzemplaz wymaga nowej matrycy wiec to raczej kiepski pomysl.

Te koszulki mogly by byc niezle na zlot tweak.pl ktory jakos ciagle nie wychodzi :(

w sumie racja :oops:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Koszulka z nickiem to swietny pomysl, ale niestety niezbyt realny poniewaz kazda koszulka ropbiona przez firme musialaby byc inna, a koszty takiej koszulki pewnie by odstraszaly.

Ja jestem za koszulka, kubkiem, czapka z tym logo ktore jest obecnie, jestem do niego wrecz przywiazany bo wiadomo Tweak.pl to jest cos i kazdy kto ma net i interesuje sie kompami odrazu pozna.

Czyli ja chce z OBECNYM logiem i pewnie wiekszsc sie ze mna zgodzi.

Pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi