stefanito Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 PS. hm, te na ramionczkah to znaczy damskie, a nie "bokserskie z siateczki" rozumiem... :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 a beda bezrekawiniki, czy trzeba bedzie samemu odpruc rekawy?? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 mile zaskoczenie, myslalem ze drozsze beda te koszulki:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaxs Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 jak bedziecie miec taka koszule tylko jakas porzadna typu adidas tylko z logiem tweaka to ja chetnie biore :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 I może jeszcze z trzema paskami? Albo z czterema, to dopiero będzie się sprzedawać :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalP [xsrx] Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 a beda bezrekawiniki, czy trzeba bedzie samemu odpruc rekawy?? :) a co chcesz obnarzac swoj biceps ? :))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 Koszulka bez rekawow to nie jest glupia rzecz :!: Jesli bylyby takie to rowniez bym wzial. Co do bicepsow :) to pakerem nie jestem, ale kosci tez mi za bardzo nie wystaja :D Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 A ile sztuk bedzie fruit'a? I jakie kolory, bo mnie czarny interesuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 ja kce czarny i bialy ;) lisq-streszczaj sie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stefanito Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 no i jak te koszule, som jush, czy nie? bo benczmark to jush spszedaje... całokiem fajopwe majom to koszule, ale tweaka na pewno będa lepsiejsze... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 Lada dzien beda ;P Napewno w sam raz na wakacje. Co do koloru narazie tylko biale koszulki, czarne moze w odleglej przyszlosci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 dlaczego??? :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 a moze niebieska taka w barwach tweaka ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IreS Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 nawet, nawet;) http://butik.pl/tweak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 24 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2003 myslalem, ze logo bedzie na plecach, ale i tak spoko. Tylko gdzie inne kolory :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taso Opublikowano 24 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2003 nawet, nawet;)http://butik.pl/tweakNie jest najgorzej, mi sie podobaja. Poczekajmy na inne kolory :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 24 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2003 dlaczego??? :(Ze wzgledu na uzyta technologie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IreS Opublikowano 24 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2003 a tak poza tym to się przywitam, to jest mój drugi post na Waszym Forum :) pozdrawiam IreS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 24 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2003 a tak poza tym to się przywitam, to jest mój drugi post na Waszym Forum :) pozdrawiam IreS2 post, a ja cie juz nie lubie...ehhh :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dru8d Opublikowano 24 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2003 a tak poza tym to się przywitam, to jest mój drugi post na Waszym Forum :) pozdrawiam IreS2 post, a ja cie juz nie lubie...ehhh :/ RESPECT! :lol: co do koszulek, to super pomysł... :wink: teraz czekamy tylko na wzory dla kobiet 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 24 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2003 a tak poza tym to się przywitam, to jest mój drugi post na Waszym Forum :) pozdrawiam IreS rozumiem ze na poczatku kazdy chce sobie nabic posty, ale mam nadzieje ze nie bedziesz sie z nami wital w 5 nastepnych postach:] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 24 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2003 Nieźle, nieźle. Już mam koszulkę. Brakuje mi jakiegoś tylniego loga. Ale spox. Może następnym razem jakiaś czepaczka albo myszko-pad? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McBenner Opublikowano 24 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2003 Ja bym proponowal taka jasnoniebieska koszulke. Wiecie taki morski jasniutku. Zarabiscie by to wygladalo. Do tego jakby mozna jeszcze dac logo NA PLECY!!!, a nie z przodu. Na plecach lepiej wyglada. Bo z przodu to conajwyzej mogloby byc takie male logo na sercu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McBenner Opublikowano 24 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2003 Co za opcja. Juz chcialem zamowic przez internet, ale patrze ze jak sie wysyla z przedplata to jest taniej. Mysle se, poczekam na ojca to przez net zaplaci i bedzie luz, ale naszla mi mysl. A moze to jest gdzies w Warszawie i bym sobie tam podjechal. Sprawdzam i co, okazuje sie ze sklep znajduje sie kilka minut na piechote od mojego domu. Co za zbieg okolicznosci (albo jak kto woli Przeznaczenie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 Ja bym proponowal taka jasnoniebieska koszulke. Wiecie taki morski jasniutku. Zarabiscie by to wygladalo. Do tego jakby mozna jeszcze dac logo NA PLECY!!!, a nie z przodu. Na plecach lepiej wyglada. Bo z przodu to conajwyzej mogloby byc takie male logo na sercu. zecz gustu, mi akurat pomysl na jasno niebieski kolor sie nie podoba... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 Nieźle, nieźle. Już mam koszulkę. Brakuje mi jakiegoś tylniego loga. Ale spox. Może następnym razem jakiaś czepaczka albo myszko-pad?oj padzik to by sie przydal :D Najlepiej jakis aluminiowy albo z podswietleniem. P.S. Jaki wziales rozmiar i czy to jest taki rozmiar jaki powinien byc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bierut Opublikowano 31 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2003 Ja bym sobie kupił taką.. może ;-) Będą dostępne różne wersje kolorystyczne? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo's Opublikowano 31 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2003 ZAJEBISTY POMYSL!!!!!!!!!!!!!!!! na plecach nap[is Tweak.pl a pod spodem wielkie LOGo. A z przodu na piersi napis : MEmber of + logo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 ja juz zamowilem i czekam :) zamawialem w czwartek, wiec moze przyjdzie jakos w tym tygodniu :) jak dostane, to sie ubiore i zrobie fotke, ktora umieszcze w avatarku lol :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qpa111 Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 hej. i jak ma ktos juz ta koszulke??? porzadnie wyglada? napiszcie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...