Skocz do zawartości
LuZaczek

Koszulki TWEAK`a?

Rekomendowane odpowiedzi

a tak poza tym to się przywitam, to jest mój drugi post na Waszym Forum  :)  pozdrawiam IreS

2 post, a ja cie juz nie lubie...ehhh :/

RESPECT! :lol:

co do koszulek, to super pomysł... :wink: teraz czekamy tylko na wzory dla kobiet 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a tak poza tym to się przywitam, to jest mój drugi post na Waszym Forum  :)  pozdrawiam IreS

rozumiem ze na poczatku kazdy chce sobie nabic posty, ale mam nadzieje ze nie bedziesz sie z nami wital w 5 nastepnych postach:]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja bym proponowal taka jasnoniebieska koszulke. Wiecie taki morski jasniutku. Zarabiscie by to wygladalo. Do tego jakby mozna jeszcze dac logo NA PLECY!!!, a nie z przodu. Na plecach lepiej wyglada. Bo z przodu to conajwyzej mogloby byc takie male logo na sercu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co za opcja. Juz chcialem zamowic przez internet, ale patrze ze jak sie wysyla z przedplata to jest taniej. Mysle se, poczekam na ojca to przez net zaplaci i bedzie luz, ale naszla mi mysl. A moze to jest gdzies w Warszawie i bym sobie tam podjechal. Sprawdzam i co, okazuje sie ze sklep znajduje sie kilka minut na piechote od mojego domu. Co za zbieg okolicznosci (albo jak kto woli Przeznaczenie)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja bym proponowal taka jasnoniebieska koszulke. Wiecie taki morski jasniutku. Zarabiscie by to wygladalo. Do tego jakby mozna jeszcze dac logo NA PLECY!!!, a nie z przodu. Na plecach lepiej wyglada. Bo z przodu to conajwyzej mogloby byc takie male logo na sercu.

zecz gustu, mi akurat pomysl na jasno niebieski kolor sie nie podoba...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nieźle, nieźle. Już mam koszulkę. Brakuje mi jakiegoś tylniego loga. Ale spox. Może następnym razem jakiaś czepaczka albo myszko-pad?

oj padzik to by sie przydal :D

Najlepiej jakis aluminiowy albo z podswietleniem.

P.S. Jaki wziales rozmiar i czy to jest taki rozmiar jaki powinien byc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi