MeHow Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 ja ciagle czekam :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McBenner Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 Mam te koszulke. Zamowilem tydzien temu i teraz mam. Koszulka wyglada bardzo dobrze. Siostra mi nawet powiedziala, ze ladny niebieski napis. Jakosc materialu jest taka jak mozna sie spodziewac, w koncu to fruit. Cena jest bardzo dobra 36 zl. Jedyny mankament, acz niewielki to, to ze napis na koszulce, jest jakby nie idealnie wycentrowany. Jest lekko na lewo, ale moze tak mialo byc. W sumie to nie przeszkadza, ale jak stoje przed lustrem to widze (okolo 1-2 cm przesuniecia). Jak sie pytalem mamy, to powiedziala ze nie zauwazyla takiego faktu, ale jednak perfekcyjnie toto nie jest. To tyle, koszulki polecam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 Heh nie ma szans na kolorowe koszulki i napisy w inny miejscu bo na takiej zasadzie dziala butik.pl - dopoki nie wprowadza innych zasad to beda tylko biale i z nadrukami na przodzie. Ja kupilem koszulke z www.butik.pl/digitalica szla hmmm chyba prawie 2 tygodnie - nie zapominajcie ze one musza byc najpierw wydrukowane a nastepnie nadrukowane na koszulke. Mi sie jakosc nawet podoba - wlasnie pierwszae pranie bedzie jutro wiec bede wiedzial co i jak, nadruk moglby byc lepszy ale nie jest zle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 Mam te koszulke. Zamowilem tydzien temu i teraz mam. Koszulka wyglada bardzo dobrze. Siostra mi nawet powiedziala, ze ladny niebieski napis. Jakosc materialu jest taka jak mozna sie spodziewac, w koncu to fruit. Cena jest bardzo dobra 36 zl. Jedyny mankament, acz niewielki to, to ze napis na koszulce, jest jakby nie idealnie wycentrowany. Jest lekko na lewo, ale moze tak mialo byc. W sumie to nie przeszkadza, ale jak stoje przed lustrem to widze (okolo 1-2 cm przesuniecia). Jak sie pytalem mamy, to powiedziala ze nie zauwazyla takiego faktu, ale jednak perfekcyjnie toto nie jest. To tyle, koszulki polecam.A jak z rozmiarem czy jest taki jaki powinien byc (XL wielkosci XL a nie L itd.). No i jak z materialem czy nie jest zbyt gruby na lato czy moze lepiej bedzie ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> ta ciensza koszulke. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McBenner Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 Material nie jest ani za cienki ani za gruby. W sam raz, napewno nie jest to koszulka z serii tych co przeswituje kolor ciala, a tym bardziej z tych co ciezko je zagiac, bo sa tak twarde i tak grube. A jesli chodzi o rozmiar, to jest taki jak byc powinien. Mam 194 cm wzrostu (tyle ze jestem chudy), kupilem XL i jest w sam raz, ani za duza ani za mala. Troche luzna, ale tak ma byc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qpa111 Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 hej. a beda w sprzedazy koszulki z malym logiem na lewym cycku (jak np. adasia) ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 No, dzisiaj pierze się koszulka. Jutro powiem Wam jak to wygląda po... fakcie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chomik47 Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zaraz idę odebrać na poczcie, nareszcie :lol: :lol: To będzie ten model Standard, a jak to się przedstawia opiszę jak wrócę........ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chomik47 Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 Wreszcie JEST!!! Koszulka jest super, rozmiar w sam raz (mam 180cm a rozmiar to L), napis bardzo fajny. Od dzisiaj tylko w niej chodzę :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McBenner Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 Juz raz pralem koszulke, jakosc - zadowalajaca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wajcha Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 A co byscie powiedzieli na kubki. Nie jestem tego pewien ale mam znajomego ktory ma firme ktory robi takie otwieracze, kubki, dlugopisy. Mogę go wypytać. Sorry nie chce mi sie czytac wszystkich postów. Może mi ktoś powiedzieć gdzie moge zamowić tą koszulkę. Przepraszam za tą ignorancję. Jak mnie opieprzycie to poszukam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaVeN155 Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 Tutaj sklep Ja chce kubek :D update: otwieracz też sie przyda bo lato już za niedługo, a w lato sie pić chce... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 Otwieracz z napisałem: Tweak.pl życzy udanych libacji wszystkim overclocker'om. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speedy029 Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 Juz raz pralem koszulke, jakosc - zadowalajaca. Teraz zrób Torture Test - 50 prań na 90C :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 kurcze....... 36 zl + przesylka :D hmmmmmm nie stac mnie na razie .... wc zalozylem :D dla forumowiczow powinna byc jakas znizka lub......... za friko :D na onetwosold takie fajne koszulki dawali :D pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McBenner Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 Nie pisze sie na taki torture test. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wajcha Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 Z tego co dzisiaj mi powiedział on może zrobić nadruk na wszystkim. Moga to byc czapki albo bokserki. Jesli tweak.pl sie zgodzi to mozna cos takiego zrobic. Jestem sklonny wyslac probke moich mozliwosci. Moze znajda sie chetni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 eeee masowe koszulki bede zamawial tylko gdzie sie podzialo member of... albo chociaz forum.purepc.pl To by bylo jak ..hmm barwy klubowe hehehe :-) Pozdro 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donio Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 No to ok całkiem fajna koszulka. Chciałęm zamówić xl ale przeczytałem że duże rozmiary są i wziełem L i jest akurat : ) a tu foto http://republika.pl/donald13/koszulka.jpg Pozdrawiam następną koszulke jaką zamawiam to jest Koszulka-Error : ) UPDATE: Mi także listonosz z rana dzisiaj przyniusł paczke : ) odrazu przymierzyłem hehe i podoba mi się. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 fajna... chodziaz dalej utrzymuje ze czarna wersja bylaby lepsza:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 Jupi! Dzisiaj mi listonosz przyniósł :] jupi! ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 ja tam w piatek zamowilem, moze jutro przyjdzie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 dzis dostalem przesylke i jestem jak najbardziej na TAK - napis git, wykonanie super, efekt porazajacy 8) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 Niestety nie noszę białych koszulek, a jeśli już, to wyjątkowo rzadko. IMHO ciemny granat, albo czarna z małym logiem po prawej stronie na górze wygladała by profesjonalnie - ale samo logo, bez tego napisu pod spodem. Mam już kilka koszulek z firm komputerowych i najbardziej lubię właśnie te ciemne z napisem/logiem w miejscu, którym podałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 Varrol - jak tylko butik wprowadzi mozliwosc nadrukow na ciemnych koszulkach napewno beda - narazie niestety maja praktycznie monopol na sprzedaz w takiej formie i musimy sie zadowolic tym co jest ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koralik Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 Butik to jakaś lipa miała być koszulka, a będzie dipa. :cry: Miesiąc mija a koszulki nima. :x Czy jest jakiś telefon do tej szanownej firmy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...