Skocz do zawartości
LuZaczek

Koszulki TWEAK`a?

Rekomendowane odpowiedzi

Mam te koszulke. Zamowilem tydzien temu i teraz mam. Koszulka wyglada bardzo dobrze. Siostra mi nawet powiedziala, ze ladny niebieski napis. Jakosc materialu jest taka jak mozna sie spodziewac, w koncu to fruit. Cena jest bardzo dobra 36 zl. Jedyny mankament, acz niewielki to, to ze napis na koszulce, jest jakby nie idealnie wycentrowany. Jest lekko na lewo, ale moze tak mialo byc. W sumie to nie przeszkadza, ale jak stoje przed lustrem to widze (okolo 1-2 cm przesuniecia). Jak sie pytalem mamy, to powiedziala ze nie zauwazyla takiego faktu, ale jednak perfekcyjnie toto nie jest. To tyle, koszulki polecam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Heh nie ma szans na kolorowe koszulki i napisy w inny miejscu bo na takiej zasadzie dziala butik.pl - dopoki nie wprowadza innych zasad to beda tylko biale i z nadrukami na przodzie.

Ja kupilem koszulke z www.butik.pl/digitalica szla hmmm chyba prawie 2 tygodnie - nie zapominajcie ze one musza byc najpierw wydrukowane a nastepnie nadrukowane na koszulke.

Mi sie jakosc nawet podoba - wlasnie pierwszae pranie bedzie jutro wiec bede wiedzial co i jak, nadruk moglby byc lepszy ale nie jest zle.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam te koszulke. Zamowilem tydzien temu i teraz mam. Koszulka wyglada bardzo dobrze. Siostra mi nawet powiedziala, ze ladny niebieski napis. Jakosc materialu jest taka jak mozna sie spodziewac, w koncu to fruit.  Cena jest bardzo dobra 36 zl. Jedyny mankament, acz niewielki to, to ze napis na koszulce, jest jakby nie idealnie wycentrowany. Jest lekko na lewo, ale moze tak mialo byc. W sumie to nie przeszkadza, ale jak stoje przed lustrem to widze (okolo 1-2 cm przesuniecia). Jak sie pytalem mamy, to powiedziala ze nie zauwazyla takiego faktu, ale jednak perfekcyjnie toto nie jest. To tyle, koszulki polecam.

A jak z rozmiarem czy jest taki jaki powinien byc (XL wielkosci XL a nie L itd.).

No i jak z materialem czy nie jest zbyt gruby na lato czy moze lepiej bedzie ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> ta ciensza koszulke.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Material nie jest ani za cienki ani za gruby. W sam raz, napewno nie jest to koszulka z serii tych co przeswituje kolor ciala, a tym bardziej z tych co ciezko je zagiac, bo sa tak twarde i tak grube. A jesli chodzi o rozmiar, to jest taki jak byc powinien. Mam 194 cm wzrostu (tyle ze jestem chudy), kupilem XL i jest w sam raz, ani za duza ani za mala. Troche luzna, ale tak ma byc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A co byscie powiedzieli na kubki. Nie jestem tego pewien ale mam znajomego ktory ma firme ktory robi takie otwieracze, kubki, dlugopisy. Mogę go wypytać.

Sorry nie chce mi sie czytac wszystkich postów. Może mi ktoś powiedzieć gdzie moge zamowić tą koszulkę. Przepraszam za tą ignorancję. Jak mnie opieprzycie to poszukam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z tego co dzisiaj mi powiedział on może zrobić nadruk na wszystkim. Moga to byc czapki albo bokserki. Jesli tweak.pl sie zgodzi to mozna cos takiego zrobic. Jestem sklonny wyslac probke moich mozliwosci. Moze znajda sie chetni.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to ok całkiem fajna koszulka. Chciałęm zamówić xl ale przeczytałem że duże rozmiary są i wziełem L i jest akurat : )

a tu foto http://republika.pl/donald13/koszulka.jpg

Pozdrawiam

następną koszulke jaką zamawiam to jest Koszulka-Error : )

UPDATE:

Mi także listonosz z rana dzisiaj przyniusł paczke : ) odrazu przymierzyłem hehe i podoba mi się.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niestety nie noszę białych koszulek, a jeśli już, to wyjątkowo rzadko.

IMHO ciemny granat, albo czarna z małym logiem po prawej stronie na górze wygladała by profesjonalnie - ale samo logo, bez tego napisu pod spodem.

Mam już kilka koszulek z firm komputerowych i najbardziej lubię właśnie te ciemne z napisem/logiem w miejscu, którym podałem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi