chybaty Opublikowano 17 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2009 Witam, odpalam wczoraj pendrive i wskoczyło mi takie coś: komputer po formacie + ESET SS pendrive z promocji bez firmowy [bardzo możliwe że nie sformatowany przed użytkowaniem] przeskanowane antywirem [wykryto X:\k8jc.exe i X:\2id9.exe] bardzo zalezy mi na tych danych [parę tygodni ciężkiej pracy] z góry dziękuje za pomoc pozdrawiam Karol Walaszek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 17 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2009 Ja tu nie widze danych tylko sieczke. Watpie zeby udalo Ci sie cos odzyskac ale mozesz probowac. Nie ma to jednak zwiazku z tematyka tego dzialu. Pendrive wyglada na uszkodzony, a przynajmniej system plikow. Skoro to wazne dane to dlaczego nie zrobiles kopii? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chybaty Opublikowano 18 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2009 Jak bym miał kopie to nie robił bym tego szumu, A tak w ogóle to z góry zakładem że lipa będzie, ale liczyłem chyba na jakiś cud. Pozdrawiam Karol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 18 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2009 Próbuj programami do odzyskiwania danych. Generalnie czarno to widzę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...