Escaper Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 ...a dokładniej napięcia jakim jest zasilany. Znalazłem na Moded Kompz'ie taki schemat: Tylko że to jest schemat na całego cośtambusa, a ja chciałbym tylko taki wskaźnik. Mógłby ktoś mi powiedzieć gdzie podłaczyć źrudło zasilania, tak żeby mi pokazywało napięcie? Bo chyba to tak działa, nie? Albo inaczej- mógłby mi ktoś oddzielić na tym schemacie sam wskaźnik od całej reszty? Nie śmiać się bo jestem ciemniak w sprawach elektronicznych :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Escaper Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 Eeeee no chłopaki, nie wierze żeby nikt nie umiał... Tylu tu dobrych elektroników.... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 Eeeee no chłopaki, nie wierze żeby nikt nie umiał... Tylu tu dobrych elektroników.... :) Kup gotowy kit AVT, lub cos podobnego, sa takie w sprzedazy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 17 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2003 Na AVT jest licznik rpm'ow? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rangerek Opublikowano 18 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2003 na tym schemacie to troszke skomplikowane jest tak po prostu pokazac :) ale ogolnie to po prawej stronie masz kontrole lLEDow (dwa prostokaciki - lopatologia) i u gory przewod - tam idzie 12 V do zasilania Diod i chipa :) Y-to Yellow R-red a B-black - to kolorki przewodow od zasilki SW 1 i SW 2 to wlaczniki odpowiednich ustawien napiec coby odpowiednie obroty dostac :) a nad rerszta za chwile pomysle co gdzie dalej idzie bo niektore potencjometry sa na razie dla mnie zagadka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...