Bernał Opublikowano 17 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2009 Witam, Chciałem Was spytać czy zestaw oparty o procesor c2d 6600 i kartę PowerColor Radeon HD4890 1GB będzie działał dobrze? Pozdrawiam, B Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 17 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2009 Bernał napisał(a): Witam, Chciałem Was spytać czy zestaw oparty o procesor c2d 6600 i kartę PowerColor Radeon HD4890 1GB będzie działał dobrze? Pozdrawiam, B Kupiles czy dopiero masz zamiar kupic? Dzialac bedzie, ale jesli procek nei bedzie krecony to moze byc za slaby. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bernał Opublikowano 17 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2009 Powerslave napisał(a): Kupiles czy dopiero masz zamiar kupic? Dzialac bedzie, ale jesli procek nei bedzie krecony to moze byc za slaby.Mam procka, zastanawiam się nad zakupem karty. Nie mam doświadczenia w kręceniu. Obecnie zegar jest ustawiony standardowo na 2,4 GHz. Płyta to Asus p5w64 ws pro. Jak bardzo trzeba go podkręcić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tagasu Opublikowano 17 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2009 Myślę, że coś w okolicach 3-3.2 było by odpowiednio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 17 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2009 Im więcej tym lepiej. Jaki masz zasilacz i w jakiej rozdzielczości grasz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bernał Opublikowano 17 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2009 (edytowane) Zasilacz mam Enermax Liberty 400W, ale chce zmienić na OCZ ModXStream Pro 500W. Obecnie gram w rozdzielczości 1280x960, albo niższych. c2d 6600 i ten radeon to ma być konfiguracja przejściowa. Za jakiś czas chce wymienić płyte główną i procka na AMD Phenom II X4 955. Chciałbym wiedzieć po prostu czy ta przejściowa konfiguracja będzie w ogóle działać i czy w coś sobie pogram. Edytowane 17 Grudnia 2009 przez Bernał Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 17 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2009 Da radę pograć w nowsze gry. Tylko proc czasem może nie dawać rady. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bernał Opublikowano 17 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2009 Ok, to już wszystko wiem. Dzięki wszystkim za pomoc. Pozdrawiam, B Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...