Paazik Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 Witam mam big problem. Mam winde xp prof. Zrobiłem backup danych z dysku na 2 cd. Na jednej płycie wszystko przywróciłem a na drugiej gdy wybieram plik pojawia się:"plik kopii zapasowej zawiera nierozpoznane dane i nie może być użyty". Nie wiem co robić! Plik kopii ma prawidłowy rozmiar tj. 393mb. Proszę o pilną pomoc gdyż to były bardzo ważne dane!! Jak je przywrócić??Czym innym otworzyć ten plik?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paazik Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 Oczywiście backup robiłem systemowym narzędziem! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 może jeden wielki plik backup :D jest podzielony na 2 mniejsze tak aby sie na cd zmieściły, wtedy najpierw musisz uruchomić pierwszy i potem porgram powinien cie poinformować o włożenie drugiego cd, ale wątpie żeby tak u ciebie było :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paazik Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 Napewno nie robiłem backupu tak aby był podzielony na 2 cd. W tym backupie jest poprostu jeden folder z około 400 mb danymi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paazik Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 Pomóżcie w tym backupie były naprawdę ważne dane. Plik ma rozszerzenie .bkf. Więc może innym programem otworzyć aby uratować te dane co w nim są, a są napewno bo plik ma przecież 400mb. HELP!!!!One more Time HELP!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 może spróbuj innym programem, A może ci sie źle cd nagrał Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paazik Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 No ale jaki inny program odczytuje pliki *-.bkf? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 No ale jaki inny program odczytuje pliki *-.bkf? tu zobacz www.filext.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...