andryjan Opublikowano 17 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2009 Mam w notebooku INtel GMA950. Czy istnieje jakiś emulator, tak żeby komputer myślał że mam GEFORCE albo RADKA? Nawet jakieś stare GF MX czy coś w ten deseń... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
juko Opublikowano 17 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2009 Co chcesz drożej lapka sprzedać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek-o Opublikowano 17 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2009 ja ci mogę podrzucić na maila emulator monitora i emulator drukarki, emulatory ATI i Nvidii są dostępne dopiero dla kart intela x3100 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andryjan Opublikowano 18 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2009 Po prostu mam grę która nie chodzi na katach intela...a to stara giera z 2000r więc spokojnie by poszła na nawet kiepściutkim sprzęcie, tyle że nie na kartach intela :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość <account_deleted> Opublikowano 18 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2009 Co to za gra? Conajmniej dziwne że potrzebuje akurat nv/ati a nie poprostu directx/ogl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 18 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2009 Bylo kiedys cos takiego jak 3D Analyzer, nieco wiecej masz tutaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andryjan Opublikowano 26 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2009 Bylo kiedys cos takiego jak 3D Analyzer, nieco wiecej masz tutaj. Niestety nie daje rady...trudno...już się pogodziłem że sobie nie pogram w IG2. Po prostu ta gra nie chodzi na nowych kartach (każdej, zarówno GEFORCE jak i RADEON jak i GMA)ale dla Nvidi i radków są patche które umożliwiają uruchomienie a dla GMA nie ma :/ Dlatego chciałbym móc zaemulować GEFORCE żeby zainstalować tego patcha i sobie pograć :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...