piotres Opublikowano 18 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2009 Witajcie Oto Singielek ktorego zrobilem niedawno . Dla usera tego forum ;) . Taki "zwyklaczek" tyle ze ma wyswietlacz temperatury Dixella :). Specs : Kompres:LG NK164PAB rotara Evap: Steeper 40mm wys/42 mm srednicy, ssaca 120cm waz nierdzewny w oplocie XV: kapilara 0.9 mm Skraplacz: cos kolo 1.5kW, smiglo 230 mm , silnik EBM 25W 230V Freon : R507 Podstawa: Plyta drzwna pomalowana na czarno 50x40 cm Inne: Dwa uchwyty do przenoszenia ukladu, wyswietlacz temperatury Dixell XR20C. Pierwsza proba. Bez loadu po wystrojeniu. Na 260W dummyloadzie. to by bylo tyle :) dzieki pozdr. piotrek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sew Opublikowano 18 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2009 profeska, jak zwykle ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 18 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2009 Kurcze, ile taki mikrus wyszedl ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotres Opublikowano 18 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2009 profeska, jak zwykle ;] Dzieki :wink: A cenki wysylam na PW . pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guderian Opublikowano 25 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2010 dodam tak na koniec moją fotke :rolleyes: całość wykonana bardzo profesjonalnie pracuje tak jak założyłem czyli wydajnie, jednocześnie kultura pracy jest bardzo wysoka, dodając do tego szybkie wykonanie bardzo sympatyczny kontakt i atrakcyjną cenę, pozostaje mi tylko jeszcze raz podziękować autorowi i polecić wszystkim zainteresowanym Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guderian Opublikowano 1 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2011 sprzet idzie pod mlotek, mocno przeceniony rok uzywany,sporadycznie, stan idealny tak jak na zdjeciach od nowosci, poniedlugo pojawi sie w dziale sprzedam, ale zamieszczam tez info w temacie, oferty tylko i wylacznie via pw, zapraszam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 24 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2011 Sprzęcik ląduje w woomacka(może ktoś z hwbota kopjarzy albo jakiegoś zachodniego forum). W realu znaczy to mojego kumpla z Poznania ;) Mam nadzieję, że będzie dobrze służyć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...