lama272 Opublikowano 18 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2009 Mam otóż taki fatalny problem.Podczas gry w cs'a zwiesił mi się obraz, po restarcie kompa system już się nie uruchomił.Dochodziło do momentu znaczku xp i wczytywania. Zrobiłem już 2 formaty i nic nie pomogło. Bez sterowników komputer się włącza poprawnie i normalnie mogę wszystko robić,lecz wiadomo,że bez sterów gier nie odpalę. Gdy instaluje stery to pod koniec instalacji robi się czarny ekran i włącza się tryb oszczędności.Po restarcie po wczytywaniu jest czarny ekran i kursor myszki.Dopiero po włączeniu trybu awaryjnego i skasowaniu sterów wszystko wraca do normy. Macie jakąś radę na to ? Czy to można jakoś samemu naprawić czy grafika do serwisu ? Z góry dziękuję za pomoc i za pomoc oczywiście plusiki. Specyfikacja kompa: GF 7300 GT Windows XP SP 3 AMD Athlon 3800Mhz 2 Gb ram Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 18 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2009 http://forum.purepc.pl/index.php?act=annou...f=23&id=100 http://forum.purepc.pl/Podstawowe-Zagadnie...ia-t266429.html Zasilacz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lama272 Opublikowano 18 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2009 Chyba zasilacz mam wystarczający na tego wraka: Tracer ATX 400W Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 18 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2009 Sprawdź kompa na markowym zasilaczu . W drugiej kolejności kartę w innym kompie i u siebie inną kartę . Ta 7300GT to DDR2 czy DDR3 ? Odłącz wszystkie zbędne rzeczy ( napędy DVD/CD , drugi dysk jak masz , zewnętrzne karty muzyczne i tunery TV itp. , jak ram jest 2x1GB to zostaw tylko 1 kość . ) i odpal kompa jeszcze raz na tej zasiłce co masz . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lama272 Opublikowano 18 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2009 OK,zobaczę czy coś pomoże. Mam DDR2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzeg255 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2010 Wlasnie modernizowalem bratu kompa i podobny przypadek jest z 7900gs 600/1600 od Galaxy.Jazda naszla z dnia na dzien.Tylko lapie 3d i koniec.Obstawiam,ze karta padla. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...