skinny500 Opublikowano 18 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2009 (edytowane) To sprzęt nie dla mnie i jestem pewien, że wystarczył by w 150% nawet taki za 2000 zł, no ale założenie jest takie, że ma być kupiony lepszy za te ok 5000 zł. Laptop raczej nie będzie używany do grania (ew jak wnuki przyjadą to może w coś pograją, lap będzie dla starszej osoby), więc karta graficzna to sprawa drugorzędna. Dobrze jakby na baterii nie padał zbyt szybko(powiedzmy 4h i więcej). System operacyjny win7. Preferowane firmy: Toshiba, Dell, Lenovo, Asus. Generalnie ma to być bardzo dobrze wykonany laptop, wydajność schodzi na drugi plan. Edytowane 18 Grudnia 2009 przez skinny500 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomon Opublikowano 19 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2009 dobrze wykonany laptop to jak dla mnie tylko IBM Lenowo - fakt moze sie nie podobac jego klasyczny wyglad, ale sprawdza sie znakomicie - ja mam R61 - pod wzgledem wykonania bije na głowe jakies acery , dell'e Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skinny500 Opublikowano 21 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2009 Nikt nie wskaże konkretnych modeli? Bo tak jak pisałem, parametry to sprawa drugorzędna, ważniejsza jakość. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_OskaR Opublikowano 22 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2009 Ja bym szukał jakiegoś Della z gwarancją NBD - to się przyda bardziej, niż owa jakość. A który model - jest ich sporo, różnią się parametrami. Poleciłbym Precisiona z aluminiową obudową, ale dużo płaci się za takie komponenty jak grafa typu Quadro, więc może to być bardzo chybiona propozycja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...