v1ru5 Opublikowano 18 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2009 Zamierzam kupić dziewczynie niedrogiego lapka z jakąś grafą dedykowaną do Autocada. Pytanie kierują do posiadaczy takowych i brzmi ono następująco: czy grając na takim notebooku w jakieś proste gry 3d będą jakieś niespodzianki w postaci przekłamań w grafice lub niestabilności czy też nie będzie to miało znaczenia że grafa jest profesjonalna? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mookie Opublikowano 19 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2009 Zamierzam kupić dziewczynie niedrogiego lapka z jakąś grafą dedykowaną do Autocada. Pytanie kierują do posiadaczy takowych i brzmi ono następująco: czy grając na takim notebooku w jakieś proste gry 3d będą jakieś niespodzianki w postaci przekłamań w grafice lub niestabilności czy też nie będzie to miało znaczenia że grafa jest profesjonalna?Jako posiadacz maszyny mobilnej z quadro na pokładzie mogę potwierdzić że absolutnie żadnych problemów nie będzie :-) Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 19 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2009 Nie ma jakichkolwiek problemow, w koncu to odpowiednik "normalnej" karty graficznej rozniacy sie tylko biosem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 19 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2009 oki dzięki za odpowiedź. Pytałem się bo kiedyś bawiłem się zmodowanymi na Quadro geforcami i były problemy, ale to widać całkiem inna bajka. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...