TM3K-BN&N Opublikowano 19 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2009 Po wypakowaniu AC Twin Turbo pokapowałem sie ze wtyczka od chłodzenia (ta 3 pinowa) nie wejdzie na złącze do pcb karty bo na moim niereferencie od asusa jest strasznie małe gniazdo. Chciałem podpiąć Accelero koniecznie do karty bo nie mam żadnego regulatora obrotów a żależy mi na płynnej regulacji 40-100%. Muszę więc zrobic przejściówke. Kableka od Glaciatora nie urżne bo karta jest jeszcze na 2,5rocznej gwarancji. Jedyne wyjście jakie widze to zdobycie z 2 chłodzenia 2 takiej wtyczki lub odlutowanie kabelka z 3 pinem bezpośrenio od płytki wentylatora w glaciatorze (tego raczej nie zobaczą w serwisie) Ponizej kilka fot. Teraz zadanie dla was. Widzieliście kiedyś przy jakimś innym szrocie takie małe 3 pinowe g**ienko?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 19 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2009 Daj wentyl na 5 lub 7v i nie kombinuj bo szkoda czasu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David523 Opublikowano 19 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2009 W sklepie elektronicznym powinieneś dostać taką wtyczkę :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plastekk Opublikowano 19 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2009 niektóre wentyle starsze ( papsty? ) mają tąką końcówkę. Leża obok mnie dwie 40mm fany i widze tez taką mała wtyczkę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheNaturaT Opublikowano 19 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2009 przejdz sie do sklepu komputerowego. Sprawdz w kilku, a moze Ci dadza za darmo. Tez kiedys szukalem takiej wtyczki i w 2 sklepie dali mi za free caly kabelek, z jakimis przejsciowkami z molexa i paru innych koncowek. idz i popytaj. Na bank ktos bedzie mial. A jak juz beda nienormalni to zawolaja 1pln za to :-) GL w poszukiwaniach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...