Skocz do zawartości
TM3K-BN&N

Najmniejszy 3pin Jaki Widziałem - Szukam

Rekomendowane odpowiedzi

Po wypakowaniu AC Twin Turbo pokapowałem sie ze wtyczka od chłodzenia (ta 3 pinowa) nie wejdzie na złącze do pcb karty bo na moim niereferencie od asusa jest strasznie małe gniazdo. Chciałem podpiąć Accelero koniecznie do karty bo nie mam żadnego regulatora obrotów a żależy mi na płynnej regulacji 40-100%. Muszę więc zrobic przejściówke. Kableka od Glaciatora nie urżne bo karta jest jeszcze na 2,5rocznej gwarancji. Jedyne wyjście jakie widze to zdobycie z 2 chłodzenia 2 takiej wtyczki lub odlutowanie kabelka z 3 pinem bezpośrenio od płytki wentylatora w glaciatorze (tego raczej nie zobaczą w serwisie) Ponizej kilka fot. Teraz zadanie dla was. Widzieliście kiedyś przy jakimś innym szrocie takie małe 3 pinowe g**ienko??

Dołączona grafikaDołączona grafika

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

przejdz sie do sklepu komputerowego. Sprawdz w kilku, a moze Ci dadza za darmo. Tez kiedys szukalem takiej wtyczki i w 2 sklepie dali mi za free caly kabelek, z jakimis przejsciowkami z molexa i paru innych koncowek. idz i popytaj. Na bank ktos bedzie mial. A jak juz beda nienormalni to zawolaja 1pln za to :-)

GL w poszukiwaniach

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi