Hopes Opublikowano 19 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2009 router bezprzewodowy TP-link z neostrada na dobra sprawe internet sie nie rozlancza bynajmniej nic nie rejestruje na pulpicie (stan) ale jesli jestem podczepiony pod jakis serwer najczesciej od gier to przerywa polaczenie i dalej nie chce drgnac z grami jest taki problem ze nie dosc trace polaczenie na 1 sek czy ile tam... to jeszcze musze ponownie urochomic komputer poniewaz gra nie reaguje i komputer wolno chodzi testowalem wielokrotnie problem ten wystepuje tylko po zakonczeniu rozmowy tel z stacjonarnego aparatu tp to jest dosc denerwujace moze ktos mi pomoze bo nie chce wydawac 30-50 zl na informatyka ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 19 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2009 Opisz co i jak jest podłączone. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hopes Opublikowano 19 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2009 ineternet chodzi ladnie od 2 miesiecy podlanczane z instrukcja i pewnymi podpowiedziami z internetu a co dokladnie mam napisac bo jak mam wszystko napisac to wypracowanie mi wyjdzie tak na oko moge powiedziec ze wystarczylo podlaczyc router pod zasilanie i jeden kabel ktory idzie prosto do gniazda przy telefonie (sieci) ---- wszystko to idzie droga fali do laptopa i kompa stacjon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 19 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2009 Czyli tak: router->telefon->gniazdko w ścianie? Widocznie coś jest nie tak z telefonem lub kablem i router reaguje na odłożenie słuchawki jako zakończenie połączenia. A to, że komp przy tym się wiesza to już jest bardzo dziwne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...