lopik_ Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 To co w tytule tak pytam z ciekawości :lol: :lol: :lol: 8) :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: oplulem monita jak zobaczylem ten temat (bez urazy) - poszukaj w katalogu uzytkownikow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopik_ Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 Co nie ma nikogo ???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 A co to <span style="color:red;">[ciach!]</span>a ma za znacze nie czy ktoś jest z Oświęciemia, Guadelupy czy Bueons Aires? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopik_ Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 Dla mnie Ma i tyle :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 Może kolega szuka bliskiego przyjaciela :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taso Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 To co w tytule tak pytam z ciekawości :lol: :lol: :lol: 8) :?:Bosh.. Nie widze sensu zadawania takich pytan :? Czemu akurat Oswiecim, co? :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 24 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2003 Ja jestem z Libiąża - iwesz chyba gdzie to jest - zresztą jak mieszkasz w oświęcimiu to wiesz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość igrok Opublikowano 24 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2003 O Sid jestes z Libiaza nawet niezauwazylem... Trzebinia wita. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake16 Opublikowano 24 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2003 Kolega poszukuje rodziny ? Czemu akorat z oswiecimia ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość igrok Opublikowano 24 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2003 Pewnie sam mieszka w oswiecimiu albo w poblizu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 O Sid jestes z Libiaza nawet niezauwazylem... Trzebinia wita. No prosze.... A może jeszcze ktoś z okolic :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Maq=- Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 Oświęcim,Auschwitz i te sprawy - chłopak szuka bratniej duszy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopik_ Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 Pewnie sam mieszka w oswiecimiu albo w poblizu...masz rację :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość igrok Opublikowano 26 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2003 no tylko ze dlamnie twoj post nie jest dziwny;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deczklav Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 Heh lol :? Ja bym tam nie chciał mieszkac 8O Wystarczyło mi to że byłem tam kiedys na klasowej wycieczce. Ale zwała :cry: Najbardziej nas wkoorvilo jak te <span style="color:red;">[ciach!]</span>Ione szfaby chodziły rozesmiane po "muzeum" :| Albo jak jakis frytz lizal sie s panienką koło krematorum :/ hehe dostal w leb od naszej klasy... złamany nosek... :evil: :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość igrok Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 :D hehe dobrze tak ch.uj.owi mogliscie go lepiej przerobic zlamas jeden... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrOOve Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 JA jestem z majdanka moze byc ? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 28 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2003 Nawet temat źle napisałeś, alllleeee - kit z tym :D BTW jest ktoś z Łodzi, dokładnie to chodzi mi o Titanica :lol: Ludzie, od tego jest takie ciekawe miejsce pod napisem Dołączył . Ehhh, takie topic'i będą chyba już na Tweaku do końca jego żywota :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...