firespace760 Opublikowano 19 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2009 LC by firespace760 rev. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 19 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2009 Tą gąbkę spod pompki możesz śmiało wywalić... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwscore Opublikowano 19 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2009 czysto ładnie poukładane mi się podoba ;) Jak misiek powiedział tą gąbkę można śmiało wyrzucić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
firespace760 Opublikowano 19 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2009 (edytowane) Ta rewizja to już przeszłość. Nie mam już tej budy. Jutro dam fotki nowego układu w Lian Li A71. Pozdrawiam. Edytowane 19 Grudnia 2009 przez firespace760 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tagasu Opublikowano 19 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2009 Widzę, że szybko zmiany wprowadzasz ;] A tak BTW, to w ww. układzie jedynie chłodnica na boku niezbyt mi się podoba - nie lubię takich konstrukcji ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...