tuxus Opublikowano 19 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2009 Mam pewną sztuke Phenoma II x2 550, 101% na odblokowanie rdzeni 4 rdzeni, płyta to Asus m4a79xtd evo,(sb 750) Próbowałem zmieniać opcje w biosie ale to nic nie daje. W windowsie widać tylko dwa rdzenie. Napiszcie co przestawić,a by wszystko chodziło jak należy. Męcze już tego proca od 3 godzin i nic, nawet jeszcze nie zdążyłem go podkręcić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 19 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2009 Sprawdź w msconfig czy nie masz przypadkiem ustawionych na stałe 2 rdzeni. W biosie pokazuje 4 czy 2?? Z tego co wiem to na asusach trzeba zmienić 2 opcje dotyczące ACC. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tuxus Opublikowano 19 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2009 W biosie widzi 2 rdzenie, jakie opcje trzeba przestawić żebym mieć X4 na pokładzie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 19 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2009 Jest temat o Phenomach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...