oldskul Opublikowano 19 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2009 Od jakiegoś czasu coś jest nie tak, mam pralkę Bosch Clasixxx i od kilku dni po praniu dzieją się takie kwiatki: Te ciuchy były prane w Persil i Ariel do kolorów. Teraz włączyłem pranie na Arielu. Wkładam rzeczy do pralki dobrze posegregowane a tu taka niespodzianka. Już kilkanaście koszulek załatwionych w ten sam sposób. Co to może być? Nie mam pomysłu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tagasu Opublikowano 19 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2009 Mi to wygląda zupełnie jak ślady po rdzy - sprawdź, czy bęben jest w środku w dobrym stanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jc Opublikowano 19 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2009 (edytowane) Spylon napisał(a): Od jakiegoś czasu coś jest nie tak, mam pralkę Bosch Clasixxx i od kilku dni po praniu dzieją się takie kwiatki: Te ciuchy były prane w Persil i Ariel do kolorów. Teraz włączyłem pranie na Arielu. Wkładam rzeczy do pralki dobrze posegregowane a tu taka niespodzianka. Już kilkanaście koszulek załatwionych w ten sam sposób. Co to może być? Nie mam pomysłu. w kieszeniach nic nie ma ? moze rdza ? oczyszczales ten pojemnik gdzie sie syf zbiera? Edytowane 19 Grudnia 2009 przez jc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 19 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2009 Oczywiście, w kieszeniach nie ma nic, filtr czyszczony często, mama jest w tym ekspertem. Guma od drzwiczek też czyszczona. Bęben jest zdaje się z tworzywa i nie rdzewieje. Od kilku dni zacząłem prać w rękach, bo boli mnie to, że ulubiona oldskulowa bluza nadaje się do chodzenia po domu co najwyżej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 19 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2009 Wygląda na coś zalęgającego w bębnie? Btw. Ja ostatnio załatwiłem sobie w podobny sposób 5 nowych oryg koszulek... :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 19 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2009 (edytowane) Otworzyłem drzwiczki i zajrzałem do bębna, nic nie widzę. Odkręcić pralkę i obejrzeć? Dać gdzieś na serwis? Zna ktoś dobry serwis w Sosnowcu, gdzie żaden pseudo specjalista nie wyciągnie ode mnie grubych pieniędzy?Pralka ma 3 lata i już po gwarancji niestety. Dobrze, że zaczynają się wyprzedaże ciuchów, muszę kupić dokładnie te albo podobne koszulki, które straciłem ;). Cmx co dokładnie stało się z twoją pralką i czy rozwiązałeś ten problem? Edytowane 19 Grudnia 2009 przez Spylon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...