Kafarx Opublikowano 19 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2009 (edytowane) Witam , mam kilka pytań: 1.Czy się zmieści WC do mojej budy? Obudowa to tracker inspire bodajże. 2. Zastanawiam się na Wc. Początkowo chciałem zmienić chłodzonko na Mugena 2 ale stwierdziłem, że wolałbym coś małego i pomyślałem o WC. Na Karakorum temp w idle to kolo 40-44*C, bardzo spadnie temp?? W stresie dochodzi do 72*C ( z tym że mam problem z dociskiem) Rozmiarowo chciałbym narazie tylko na CPU, kiedyś rozbuduje na Nb i grafikę.Pompę bym jakąś na 12v znalazł. Co do chłodnicy to może jakieś propozycje...? ( myślałem o nagrzewnicy od kadeta). O bloczku myślę prisona. Chłodnicę wyrzuciłbym za biurko. Zamieszczam fotke z budy ( bez dysków, chwilowo leżą na macie bąbelkowej na spodzie budy bo było głośno ;)). Edytowane 19 Grudnia 2009 przez Kafarx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinii Opublikowano 20 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2009 Zmiesci sie. Clodnice bym zalozyl 2x120, a jesli ma byc calkowicie odseparowana od budy (pisales, ze za biurkiem) to wez wez wieksza (im wieksza tym lepiej). Na CPU poszukaj czy na forum w dziale Sprzedam czy na Allegro uzywanego D-Teka. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kafarx Opublikowano 21 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2009 (edytowane) Hmm d-tek a coś tańszego o podobnej wydajności? Chyba że coś takiego ( http://allegro.pl/item861811353_blok_cpu_d...fuzion_v1.html) Za bloczek mogę dać do 130 zl. To jak chłodnica(nagrzewnica) od Kadeta będzie?? I jakie złączki?? Jakieś niedroge najlepiej nie zależy mi szczególnie na wyglądzie bo i tak mam zamkniętą bude ;). Edytowane 21 Grudnia 2009 przez Kafarx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 21 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2009 dtek najepszy w tej cenie jak chcesz to mam taniej dangerdena TDX (w PL dosc mało popularny niestety) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kafarx Opublikowano 21 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2009 dtek najepszy w tej cenie jak chcesz to mam taniej dangerdena TDX (w PL dosc mało popularny niestety) A jak z jakościa/wydajnościa do d-tek'a?? Ile cenisz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kafarx Opublikowano 31 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2009 (edytowane) Up. Co myślicie o tych blokach ?? http://allegro.pl/item862050581_swiftech_s...wawa_tanio.html lub http://allegro.pl/item868386644_super_wyda...gee_gt_bcm.html który lepszy?? Potrzebuje aby miały zapinke na 1156 bo myślę na wiosnę zmienić platformę :wink: . Edytowane 31 Grudnia 2009 przez Kafarx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...