haro Opublikowano 20 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2009 Witam, chciałbym zakupić nowy wiatrak czy radiator. Nie mogę już znieść jego głośnej pracy. Jest coś taniego i cichego ? może sam wiatrak wystarczy ? Narazie mam to co miałem na procku od nowości (amd athlon 64 2200). Nie chodzi wadliwie, rzęzi itp, jest ok tylko po prostu głośno pracuje i jest to denerwujące Moja płyta główna to MSI K9N6SGM-V Myślę, że max na to cudo to 50zł. W końcu to nie II rdzenie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 20 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2009 LINK Wiatrak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haro Opublikowano 20 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2009 (edytowane) ehehehe dobre, ale wolałbym coś nowego w tej cenie, używany zestaw nie bardzo, po to aby po jakimś czasie zaczął mi charczeć. Może Arctic Cooling Alpine 64 Pro ?? albo Arctic Cooling Alpine 64 GT PWM ?? Edytowane 20 Grudnia 2009 przez haro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 20 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2009 W tej cenie trudno kupić coś nowego i w miarę dobrego. Możesz tez kupić używaną Alpaya bez wentylatora i dokupić wentylator 92mm. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haro Opublikowano 20 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2009 (edytowane) nie, za dużo kombinowania. Czytałem opinie Arctic Cooling Alpine 64 Pro i podobno jest bardzo cichy , więc chyba go wezmę jak gdzieś się wynurzy . Nie ma sensu kupywać droższego chłodzenia do mojego procka. Edytowane 20 Grudnia 2009 przez haro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=YoGi=- Opublikowano 20 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2009 Kolega dobrze ci polecal. Ale... Sam sie spytaj, sam sobie odpowiedz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...