lian-li Opublikowano 20 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2009 (edytowane) Witam Mam od wczoraj w/w kartę i jednak mimo opinii użytkowników zmienie chłodzenie ponieważ w trybie 3D to rzeźnia :lol: Mam po 4850 Thermalright HR-03 GT plus Noctua NF-P12 Myślę o dokupieniu na sekcje zasilania Radiatora VRM-R1 Czy ten mix da rade, bo fakt jest taki ze karta to niezły piekarnik;) Edytowane 20 Grudnia 2009 przez lian-li Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 20 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2009 Z wentylatorem tak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=YoGi=- Opublikowano 20 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2009 da rade :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lian-li Opublikowano 20 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2009 (edytowane) Tak myślałam, ale wolałam sie upewnić Oczywiste mowa o wentylu na Gt czy tez na sekcji zasilania ? Teraz tylko czas na jakaś sensowna budę ze stajni Lian li Edytowane 20 Grudnia 2009 przez lian-li Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 20 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2009 Na GT. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...