PB782 Opublikowano 20 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2009 (edytowane) Witam! Być może szukam czegoś niemożliwego ale warto spróbować :) Poszukuję monitora minimum 22 cale z tunerem TV analogowym i cyfrowym MPEG4 (+ złącze Common Interface). Wejście minimum DVI. Jednak najbardziej zależy mi na funkcji PIP - chcę móc oglądać telewizje na jakimś fragmencie ekranu podczas używania komputera, bez tego ani rusz. Przydałoby się również optyczne wyjście dźwięku. Zastosowanie: filmy HD, gry wyścigowe, normalna praca. MPEG4 to wybór bardziej przyszłościowy, aktualnie w mojej kablówce mam tylko 5 kanałów HD których nawet nie wykupiłem. Cena najlepiej do 1000 zł, jeśli większy niż 23 cale to może być trochę droższy. Edytowane 20 Grudnia 2009 przez PB782 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toms83 Opublikowano 21 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2009 Monitor z takimi dodatkami chyba nie istnieje. Są modele z tunerem, ale pewnie jest to zwykły. Funkcję PIP/PAP ma w tej chwili większość modeli. Chyba będziesz musiał rozdzielić i kupić monitor + interesujące Cię tunery. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psx Opublikowano 26 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2009 Funkcję PIP/PAP ma w tej chwili większość modeli. Podaj choć 3 przykłady. Kilka dni temu obleciałem w okolicy Saturny i Media Markty, żaden wystawiony tam model monitora TV NIE MIAŁ funkcji PIP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...